Kanada ekibi, Emenike için 6 milyon euro ödemeye hazır.Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike ile dünyanın öbür ucundan bir takımın ilgilendiği ortaya çıktı. ABD Futbol Ligi'nde (MLS) mücadele eden Montreal Impact 27 yaşındaki futbolcunun durumunu mercek altına aldı.

KANADA EKİBİNİN OYUN TARZINA ÇOK UYGUN

Yeni sezonda gol kısırlığı çeken, yaz aylarına denk gelen ligin devre arasında kadrosuna mutlaka iyi bir forvet takviyesi yapacak olan mavi-beyazlı ekibin ilgilendiği oyuncular arasına Emenike de girdi. Nijeryalı futbolcunun, teknik direktör Frank Klopas yönetimindeki takımın oyun tarzına uygun olduğunu değerlendiren Kanada ekibinin idarecilerinin, Emenike ile gol yollarında oldukça etkili olacaklarını düşündükleri belirtildi.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

MLS'de 18 Şubat'ta başlayan ilk transfer dönemi, 12 Mayıs'a kadar devam ediyor. Fenerbahçe'nin Emenike'yi, şampiyonluk yarışının sürdüğü bir dönemde bırakmayacağını hesaplayan Montreal cephesinin 8 Temmuz'da başlayacak sıradaki transfer dönemi için girişimde bulunmayı düşündüklerine dikkat çekildi.

6 MİLYON EURO

Bu transfer için 6 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkaran kulübün, Emenike'ye de yıllık yaklaşık 2 milyon euroluk bir teklife hazırlandıkları ifade edildi.

AYRILIK KESİN

Beşiktaş maçında kaçırdığı gol sonrası formasını çıkarıp sahayı terk ettiği için hem yönetimin hem de taraftarın tepkisini çeken Emenike'nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal