Fenerbahçeli futbolculardan, eski teknik direktörleri Ersun Yanal'a tepki geldi. Medyaya yansıyan "Oyuncular Yanal'ı gönderdi" haberlerinin ardından birçok taraftar sosyal medya hesaplarından sarı-lacivertli futbolculara yüklendi. Twitter'da binlerce hakaret ve küfür içerikli mesajlarla karşı karşıya kalan futbolcuların bu duruma çok üzüldükleri belirlendi.

KONU: YANAL'IN AYRILIĞI

Bu konuda henüz açıklama yapmayan Yanal'a sitem eden oyuncular, önceki akşam yenen moral yemeğinde ister istemez yine bu ayrılığı konuştu. Birçok futbolcu "Hocayı gönderen futbolcu" imajından rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Hem yöneticilerle, hem de kendi aralarında yaşananları değerlendiren ve dertleşen futbolcular Teknik Direktör Ersun Yanal'ın çıkıp bu konularla ilgili açıklama yapması gerektiğini ifade ederek, kesinlikle hocanın gidişinde etkileri olmadığını savundular.

"YANAL ÇIKIP KONUŞSUN"

"Ersun Hoca çıkıp konuşsun ve bu olayda bizim bir suçumuz olmadığını açıklasın" diyen sarı-lacivertli oyuncular iddiaların gerçek olmadığını yöneticilere bir kez daha aktardılar.

GÖKHAN DAYANAMAMIŞTI

Hatırlanacağı gibi takımın önemli isimlerinden Gökhan Gönül de ayrılık sürecinin ardından Twitter hesabından binlerce mesaj almıştı. Hakaret ve tepki içeren mesajalara sonunda kayıtsız kalamayan tecrübeli futbolcu ayrılık kararın tamamen Yanal'a ait olduğunu ifade ederek, "Ne ben ne de kaptanlarım bugüne kadar kimsenin ekmek parası ya da kariyeri ile oynayacak karakter ve kişilikte olmadık" ifadelerini kullanarak konuyla ilgili iddialara cevap vermişti.

FUTBOLCULAR, İSTİFADAN SONRA YANAL'I ARADI

Bu arada Yanal'ın istifası sonrası futbolcuların büyük bölümünün hocalarını aradığı ortaya çıktı. Başta yerli futbolcular olmak üzere herkes eski teknik direktörlerine teşekkür etti, "Yolun açık olsun" dedi. Ancak kulüp içinde Yanal ile mesai yapan bazı profesyonellerin ayrılık sonrası Yanal'ı hiç aramadıkları da ortaya çıktı.
Editör: Barış Köksal