Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Stadyumu'nda GS-Workinton'un hazırladığı Fatih Terim çalışma ofisini ziyaret etti.
"TERİM TARTIŞMALARINI DOĞRU BULMUYORUM"

Fatih Terim hakkında sorulara cevap veren Özbek, "Galatasaray futbol takımının başında bir hoca var. Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmuyorum.Herkes, Galatasaray'ı destekleyecek hareketlerin içinde olmalı. Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu sene çok iddialı hazırlanıyoruz, tek hedefimiz var şampiyonluk. Gereken trasnferleri yaptık, daha da yapacağız. Galatasaray'ın bir bütçesi var, bu bütçe konusunda da çok dikkatliyiz. Hesabımızı kitabımızı çok iyi yaptık, hesabın dışında bir harcama içerisinde değiliz" dedi.
"TUDOR'UN ARKASINDAYIM"

Tudor'un arkasında olduklarını da ifade eden Özbek, "İlk kez söylemiyorum, Tudor bizim antrenörümüz. Yönetim olarak Tudor'u destekliyoruz. Yaptığımız çalışmalar hiçbir zaman bir antrenör çalışması değildir, yönetim olarak Tudor ile ilgili en ufak bir endişemiz yok. Tudor ile bizim sözleşmemiz 1 sene ama şu anda Galatasaray'ın önündeki 5 yılını planlamamız gerekiyor. Yeni yapılanmayı da düşünmek zorundayız. Kulübün 5 yıllık projesine yön verecek isimler ile de görüşüyoruz, bizim çalışmamız da buna yönelikti" şeklinde konuştu.
(Sabah)
Kaynak: Sporvadisi.com
Editör: Barış Köksal