2014 Dünya Kupası umutları tam bitti derken Milli Takım’ın başına geçmiş, neredeyse imkansızı başarma noktasına gelmişti Fatih Terim. Özlenen “milli ruh” onun sayesinde geri dönmüş, 2016 Avrupa Şampiyonası hedefine berrak bir şekilde bakmaya başlamıştı Türkiye...Bu yolda önemli provalardan biri de 5 Mart’ta Ankara’da Zlatan İbrahimovic’li İsveç ile oynanan hazırlık maçıydı. İşte o gün İmparator, başarının sadece teknik-taktikte değil, ince detaylarda gizli olduğunu bir kez daha kanıtladı.

BERKAY'INŞARKISI ÇALINCA CANER'İN YÜZÜ ASILDI

İsveç maçının devre arasında statta yüksek sesle müzik çalınıyordu. Soyunma odasından da duyulan bu şarkılardan biri ise ünlü popçu Berkay’a aitti. Bunun üzerine Fenerbahçe’nin yıldızı Caner Erkin’in yüzü düşmeye başladı.Çünkü Caner’in eşi Asena Erkin’in Berkay ile yaşadığı iddia edilen ilişki, gündemde fazlasıyla yer alıyordu.

TERİM ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

Habertürk'ün haberine göre; Bu durum Fatih Hoca’nın da gözünden kaçmadı.Oyuncusunu maçın ikinci yarısına motive etmekte zorlanan Terim, hemen soyunma odasından çıktı ve soluğu müziklerin çalındığı odada aldı. Devre arasında müziklerin çalındığı odaya giden Terim, oradakilere “Az önceki şarkıyı kim çaldı!” diye çıkıştı..Şaşkına dönen görevliler, ne olduğuna anlam veremezken Terim, “Bilerek mi yapıyorsunuz? Ben oyuncumu nasıl motive edeceğim!” sözleriyle sert bir şekilde devam etti.

YETKİLİLERLE BU KONUYU KONUŞTUDaha sonrasında ikinci yarı için yedek kulübesindeki yerini alan Terim’in öfkesi ise dinmemişti. 2-1 kazanılan maçın ardından takım stattan 1 saat geç çıkarken İmparator, yetkililerle sert bir şekilde bu konuyu konuşuyordu.“Gerekirse bu insanlarla çalışılmayacak” diyen Fatih Terim, oyuncusu için her şeyi göze alırken; federasyon da bu konuyla ilgili ertesi gün toplantı kararı verdi.

GÖREVLİLERİN SAVUNMASI ALINDI

Toplantıda müzikleri çalan görevlilerin savunması alınırken kızgın olan Fatih Terim, zar zor yatıştırıldı. Terim de toplantı sonrasında yetkililere “Bir daha böyle bir şey olmayacak. Bu takımın her bölümünde birlik beraberlik olacak. Dikkatli olunsun” dedi ve olay kapandı.
Editör: Barış Köksal