Ebru Şallı-Sinan Akçıl aşkını bitiren kadın olarak gündeme gelen Ayşe Özdemir'in 19 yaşındayken Önder Turacı ile evlenmek için evden kaçtığı ortaya çıktı.

Ebru Şallı- Sinan Akçıl aşkının arasına giren "kara kedi" olarak gündeme gelen Ayşe Özdemir'in 19 yaşındayken Önder Turacı ile evlenmek için evden kaçtığı öğrenildi.

DÜETİ ÇOK KONUŞULDU

Ayshe (Ayşe Özdemir), Cem Belevi ile 'Kim Ne Derse Desin' şarkısına yaptığı düet ile kendisinden söz ettirmişti. Daha sonra Sinan Akçıl ile yapacağı düeti iptal eden hatta Ebru Şanlı ile Sinan Akçıl'ın ayrılmasının sebebi olduğu belirtilen güzel isim bomba bir açıklama yaptı.

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Ayshe, 19 yaşındayken evden kaçıp özgür kalmak için eski Fenerbahçeli oyuncuyla evlilik yaptı. Daha sonra Güllerin Savaşı dizisinde rol alan güzel şarkıcı çok önemli bir itirafta bulundu. Ayshe, henüz 19 yaşındayken Fenerbahçeli eski futbolcu Önder Turacı ile evlendiğini açıkladı.

2011 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Uzun bir dönem Fenerbahçe'de futbol oynayan Önder Turacı, Belçika'da Brüksel Güzeli seçilen ve Belçika Güzellik Yarışması'nda da ilk 10'a giren Ayşe Özdemir'le birlikte 2011 yılında evlenmişti. Daha sonra şiddetli geçimsizlik ve kavga iddiaları yüzünden ayrılmışlardı.

Kaynak: HAberler

Editör: Barış Köksal