Fenerbahçe, Sivasspor karşısında bu sezon ilk kez 4 gol birden atarken ayrıca yine ilk kez 3 farkla kazandı. Bu maçta haftalardır eleştiri okları üzerlerinde olan forvetler de derin bir nefes alırken adeta gecenin en mutlu isimleri de onlar oldu. Fakat maç sonunda ise istisna bir durum vardı.

"LÜTFEN BANA YARDIM ET HOCAM"

Hocası İsmail Kartal'ın yanına giden Emenike, "Elimden geleni yapmama rağmen sahaya istediklerimi yansıtamıyorum. Çok çalışıyorum, çabalıyorum fakat bir türlü tam anlamıyla düşündüklerimi gerçekleştiremiyorum. Sanırım konsantrasyon problemi yaşıyorum. Sivas'a karşı da gol atamadım ve bu durum beni çok üzüyor. Lütfen bana yardım et hocam" ifadelerini kullandı.

"HEP BERABER AŞACAĞIZ"

Bu sözlerin üzerine İsmail Kartal, oyuncusuna "Kendini sakın üzme. Attığın iki harika pasla iki tane golün kilit adamı sendin. Forvet oyuncusu olmak zordur. Ben senin ne kadar iyi çalıştığını görüyorum. Sakın moralini bozma. Gol atma sıkıntısını da hep beraber aşacağız" diyerek moral verdi. Bu durumun üzerine arkadaşları da Emenike'ye moral verirken Nijeryalı, "Sivas maçı için tek tesellim, benim kaçırdığım goller puan kaybetmemize sebep olmadı" diye konuştu.
Editör: Barış Köksal