Manchester United'ın efsane futbolcularından Ryan Giggs, kardeşinin eşi Natasha ile 8 yıl ilişki yaşadığı için Rhodri Giggs'ten özür diledi.

Efsane Futbolcu Giggs, Kardeşinden Özür Diledi: Eşinle Yattım Beni Affet

Manchester United'ın efsane futbolcularından Ryan Giggs, bir dönem karısı Natasha ile birlikte olduğu için yıllar sonra kardeşi Rhodri Giggs'ten özür diledi.

8 YIL İLİŞKİ YAŞAMIŞLARDI

1990-2014 yılları arasında Manchester United'da forma giyip tarihi başarılara imza atan Ryan Giggs'in, kardeşi Rhodri Giggs'in karısı Natasha ile 8 yıl ilişki yaşadığı ortaya çıkınca İngiltere'de büyük olay olmuştu.

"AİLEMİ MAHVETTİ" DEMİŞTİ

Ağabeyine son derece kızgın olan Rhodri Giggs, İngiliz basınına verdiği demeçlerde Ryan Giggs, "Cinsel ilişki uğruna ailemi mahvetti" açıklamasını yapmış ve ardından Natasha ile yollarını ayırmıştı.

4 YIL SONRA ÖZÜR DİLEDİ

İngiliz The Sun gazetesi, bu olay nedeniyle uzun yıllar konuşmayan Giggs kardeşlerin barıştığını iddia etti. Gazete, skandalın ortaya çıkmasından 4 yıl sonra Ryan Giggs'in, kardeşi Rhodri'yi arayarak özür dilediğini ve böylelikle barış sağlandığını yazdı.

KELİME OYUNU

Gazete, "Forgive me" yani "Beni affet" sözünü ise Giggs kardeşlerin soyadını kullanarak kelime oyunu yaptı ve "ForGiggs me" başlığını attı. (Kaynak: Hürriyet)

Editör: Barış Köksal