Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası müsait pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı tercih edince Senegalli arkadaşıyla tartıştı, ikilinin küfürleştikleri ileri sürüldü. Yaşanan sert diyaloğun ardından kenara alınan Diego kendisini alkışlayan hocasına aldırış etmedi.

SAHA İÇİNDE KAPIŞTILAR

Kartal’ın, sakatlığı bulunan Raul Meireles’in yokluğunda ilk 11’de sahaya sürdüğü Brezilyalı futbolcu oyunun son bölümlerinde Sow’la kapıştı. Diego kaleyi cepheden gördüğü pozisyonda kaleye şut atmayı tercih edince müsait pozisyondaki Sow’un tepkisini çekti.

KÜFÜRLEŞTİKLERİ İDDİA EDİLDİ

Sow müsait pozisyonda olduğunu belirterek sert bir şekilde Diego’ya neden kendisine pas vermediğini sordu. Bu tepkiyi beklemeyen Diego da, Sow’a aynı şekilde karşılık verince, tansiyon yükseldi. İkilinin herkesin gözü önünde yaşanan sert tartışma sırasında küfürleştikleri iddia edildi.

KARTAL'IN ELİNİ SIKMADI

Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşanan gerilimin ardından önce Sow’u sonra da Brezilyalı futbolcuyu kenara çekti. Yerini 80. dakikada Webo’ya bırakan Diego sinirli bir şekilde yedek kulübesine doğru yürürken, kendisini alkışlayan Kartal’ın uzattığı eli sıkmadı.

HEM ŞAŞIRDI HEM KIZDI

Tecrübeli teknik adamın, Diego’nun tavrına bir hayli şaşırdığı gözlendi. İsmail Kartal’ın, oyuncusuna davranışı nedeniyle tepki göstermesi de dikkat çekti. İsmail Kartal, Sow’un ardından Diego’yu da oyundan alırken, ikili yedek kulübesinde yan yana oturdu.

45 DAKİKA BEKLETTİ

Diego Ribas maçtan sonra doping kontrolüne giderken burada da sorun yaşadı. Brezilyalı futbolcu idrar numunesi vermekte zorlanınca sarı-lacivertli kafile otobüsün içinde yaklaşık 45 dakika beklemek zorunda kaldı. Kafile otobüsü, Diego geldikten sonra havaalanına hareket etti.
Editör: Barış Köksal