Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, Fransız basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Real Madrid'de çok güzel şeyler başardım. Ama 9 yıl sonra takım değiştirme vaktinin geldiğini düşündüğüm için ayrıldım." dedi.

Real Madrid'den sezon başında Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Fransız basınına verdiği röportajında dikkat çeken ifadeler kullandı. Cristiano Ronaldo, Ballon d'Or hedefi, Real'den ayrılışı ve hakkındaki tecavüz iddialarıyla ilgili konuştu.

"BALLON D'OR TAKINTIM YOK AMA BEN HAK EDİYORUM"

Portekizli yıldız, Ballon d'Or takıntısı olmadığını ama kazanmayı yine hak ettiğini söylerken ''Ballon d'Or mu? Daha önce de birçok kez söyledim. Ballon d'Or'u kazanma gibi bir takıntım yok. Ben zaten tüm kalbimle biliyorum ki, dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biriyim. Tabii ki yine kazanmak istiyorum, bu altıncı olacak! Tersini söylersem yalan olur. Bunun için de çalışmaya devam ediyorum, gol atmak ve maçları kazanmak için çalışıyorum. Ama evet, Ballon d'Or'u hak ettiğimi de düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

"9 YIL SONRA TAKIM DEĞİŞTİRME VAKTİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Real'den ayrılış sürecini anlatan Ronaldo ''Real Madrid'de çok güzel şeyler başardım. Her zaman hatırlayacağım muhteşem hatıralarım oldu. Bu hatıralarda çok değerli arkadaşlarım olacak. Aynı şekilde taraftarlar da... Ama dokuz yıl sonra takım değiştirmemin vaktinin geldiğini düşündüğüm için ayrıldım." dedi.

''PARAYI SEÇSEYDİM, 5 KAT FAZLA KAZANACAĞIM ÇİN'E GİDERDİM''

Juventus'u para için tercih etmediğini söyleyen yıldız isim ''Parayı seçmek isteseydim Juventus ya da Real Madrid'den 5 kat daha fazla kazanacağım Çin'e giderdim. Juve'ye para için gelmedim. Juve beni gerçekten istedi.'' dedi.

RONALDO, TECAVÜZ İDDİALARI HAKKINDA DA KONUŞTU

Real Madrid'deki başkanı Florentino Perez ile olan ilişkisini de Ronaldo ''Bana hiçbir zaman bir iş ilişkisi içinde bakmadı. Bunu çok iyi biliyorum'' sözleriyle dile getirdi. Hakkında çıkan tecavüz iddialarıyla da ilgili kısa bir açıklama yapan yıldız oyuncu ''Oğlum Cristiano Junior neler konuşulduğunu anlamak için çok küçük. En kötüsü annem ve kız kardeşlerimin düştüğü durum. Hayretle karşıladılar ve yalan haberlere çok kızgınlar'' ifadelerini kullandı.

kaynak:haberler

Editör: Barış Köksal