CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Fenerbahçe'nin mutlu sonla tamamladığı Süper Kupa maçı sonrasında Fenerbahçeli Volkan ve Galatasaraylı Melo'ya çağrıda bulundu.

"HAYVANLARI SEVELİM, KORUYALIM"

Fenerbahçeli Volkan Demirel ile Galatasaraylı Felipe Melo arasındaki 'köpek' polemiğine CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur da dahil oldu. Kaleme aldığı bir bildiriyi Twitter hesabından paylaşan Onur, her iki futbolcuya da 'hayvanları sevelim ve koruyalım' çağrısında bulundu.

VOLKAN NE DEMİŞTİ ?

Volkan, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa olmayacak, bana kalacak bu iş. Ben de ceza alırım diye korkuyorum. Dışarıdan bir Süper Kupa finali gibi gözüküyor, ancak bizim için çok önemli bir maçtı. Kaçan goller var, onların net bir pozisyonu yok" dedi.

MELO: VOLKAN'I CİDDİYE ALMIYORUM

Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Süper Kupa maçında kendisine yaptığı harekete ve söylemlerine cevap vermeyeceğini söyledi.

Volkan'ın, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş başıma kalacak" göndermesi yaptığı Melo, maç sonrası takım arkadaşlarına, "Volkan'ı ciddiye almıyorum. Şu anda cevap vermeyeceğim" dedi.
Editör: Barış Köksal