Milli futbolcu Burak Yılmaz ile kavga eden İETT şöförü Orhan Çimen, Beyaz TV'ye konuştu. Ünlü oyuncuyu mahkemeye verdiğini söyleyen Çimen, "Şu an yine görsem Burak Yılmaz'ı tanımam. Haksız değilim, pişman olmadım." dedi.

İETT şoförünün açıklamaları şu şekilde:

Burak cama eliyle vurdu. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Sonra üstüme yürüdü. Bana vurmaması için sopayı çıkardım. Aşağı indiğinde geri koydum. Bizde vurma yok. Caydırma amaçlı kendimizi koruyoruz. Arabanın önüne geçti. Sürekli küfürler yağdırdı.

"BAŞKA YERDE OLSAM VURURDUM"

Zorla götürdüler. Arabayı duraktan çek dediğimiz için kızmış. Ben de arabanın önünde durdum. Ben durdukça sinirlendi. Başka yerde olsam sopayla vururdum ama arabadaydım. Sopa olmasaydı bana vuracaktı. Görünce geri gitti. O bana vurana kadar ben vurmazdım. Kimse tutamadı. Arabanın içinden neden çıkıyorsun? Arabanın önüne geldi. 2-3 tane güvenlik onu tuttu.

"MAHKEMEYE VERDİM"

Burak Yılmaz olduğunu da bilmiyordum. Yarım saat sonra öğrendim. Haksız değilim ki pişman olmadım. Haksız olsam, benden küçük olmasına rağmen elini öperim. Burak Yılmaz'ı mahkemeye verdim. Hakaret ettiği için, üstüme yürüdüğü için mahkemeye verdim. Şu an yine görsem Burak Yılmaz'ı tanımam.

NELER YAŞANMIŞTI?

Burak Yılmaz'ın otobüs şoförü ile kavga görüntüleri! Burak Yılmaz, Nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartıştı. Kendisine sopa ile vurmaya çalışan otobüs şoförünün üzerine yürüyen Burak Yılmaz güçlükle sakinleştirildi. O anlar otobüs kamerasına saniye saniye yansıdı. Sinirlenerek araca binen Yılmaz'a otobüs şoförünün tepkisi sert oldu. Koltuğun altındaki sopayı alarak vurmak için kaldıran şoför son anda vazgeçti. Araçtan indirilen Burak Yılmaz, vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

BURAK CAMA VURDU

Görüntülerde trafikte seyreden aracın yanına yaya olarak yanaşan Burak Yılmaz, otobüsün camına vuruyor. Kapıyı açan şoför, Burak'a "Ne var ulan artist" diye sesleniyor. Sinirlenerek otobüse binen Yılmaz ise "Kime lan diyorsun sen. Babam yaşımda adamsın" diyerek şoförün üzerine yürüyor. Bu sırada koltuğun altından sopa çıkartan şoför, vurur gibi yaparak Burak'ı korkutuyor. Araçtan inen Burak Yılmaz ise kendisine sopa gösteren şoföre iyice sinirleniyor. Ünlü futbolcu vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, şoföre ise yolculardan destek geliyor.

TEYZE: NE ÇEKTİ KİM BİLİR

Şoförden kapıyı kapatmasını isteyen yaşlı bir teyze, "Uğraşma şunla. Şimdi gençler böyle. Ne çekti kim bilir" ifadelerini kullanıyor. Bir başka genç yolcu da Burak Yılmaz'a tepki göstererek, "Oğlum utanmıyor musun kaç yaşında adamla böyle konuşmaya" diyor. Taraflar sakinleştikten sonra otobüsün tekrar hareket ettiği gözleniyor. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal