Oyuncularının performansının kendisini şaşırttığını söyleyen Mancini, "İlk yarı, ilk 60 dakika iyiydik. Ben de bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Daha hazır değiliz. Ama oldukça iyiydik." dedi.

Oyuncu değişiklikleri sorulan İtalyan teknik adam, "Melo'nun bir sıkıntısı vardı. Didier ve Wesley de çok uzun süreli oyunlar oynadılar." ifadelerini kullandı.

Takımda değiştirmeleri gereken şeyler olduğunu vurgulayan antrenör, "Hala zamana ihtiyacımız var. 60 dakika iyiydik. Ama değiştirmemiz gereken şeyler var. Yeni bir teknik direktör geldi takımın başına, geliştirmemiz gereken şeyler var. Bu gece taraftarlar için mutluyum." diye konuştu.

Mancini gruptaki şanslarını değerlendirirken, "Grup hala açık. Bir önceki beraberlikle bu grubu açık hale getirdik. Son maçta Juventus karşısında final oynamak istiyorsak, kendimizi geliştirmemiz lazım." sözleri ile cevap verdi.

Deplasmandaki Kopenhag mücadelesine de değinen çalıştırıcı, "Çok zor bir karşılaşma olacak. Deplasmandaki maç da zor olacak. Fizik olarak kendimizi yükseltmemiz lazım." diyerek konuşmasını noktaladı.

Editör: Barış Köksal