Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Alves'in Portekiz Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası elemelerinde sahasında Rusya ile oynadığı maçın ardından Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile bir araya geldiği ifade edildi.
BAŞARILAR ELDE ETMEK İSTİYORUM

Fenerbahçe formasıyla çektirdiği fotoğraflar kulübün internet sitesinden yayımlanan Portekizli oyuncunun, görüşmede kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye de imza attığı kaydedildi.

Bruno Alves'in, Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu forma altında büyük başarılar elde etmek istiyorum" dediği bildirildi.

ALVES'LE DALGA GEÇTİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Fenerbahçe forumlarında yıldız oyuncunun formalı pozuna olumlu yorumlar yapılırken, Galatasaray taraftarına ait forumlarda ise tam tersi ifadeler yer aldı. Sarı Kırmızılı taraftarlar forumlarda ezeli rakiplerinin yeni transferiyle ilgili, 'kamyon şoförü, inşaat ustası, Sulukule çingenesi, amele, sütçü beygiri' şeklinde benzetmelerde bulundu. Ancak birini bu şekilde aşağılayanların unutmaması gereken bir şey var. İnşaatçısı da, amelesi de, çingenesi de neticede İNSAN.

Hatırlanacağı üzere Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan derbi müsabakasında da Fener taraftarı Galatasaray'ın siyahi oyuncularına yönelik ırkçı saldırılarda bulunmuştu. 
Editör: Barış Köksal