Torku Konyaspor ile sahasında karşılaşan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, maçın hakemi Çağatay Şahan'ın verdiği kararlara sinirlenirken, 90+3. dakikada gelen beraberlik golünün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

UZATMADA GELEN GOL AĞLATTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan'ın verdiği kararlara tepki gösterirken, takımı 1-0 öndeyken 90+3'te gelen beraberlik golünün ardından yedek kulübesinde bir süre gözyaşı döktü.

Beşiktaşlı futbolcuların sakinleştirmeye çalıştığı Bilic, futbolcusu Dany'nin kolunda soyunma odasına gitti.

BILIC İSYAN ETTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçı sonrası adeta isyan etti. Hırvat teknik adam, "Yanlış kararlarla puan kaybetmeyi kabul etmek benim için mümkün değil" dedi.

"OYUNCULARIM HER ŞEYLERİNİ VERDİ"

"İyi bir maç oldu" diyen Bilic, "Konyasporlu oyuncuları ve kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Belki sezonun en iyi futbolunu oynamadık ama çok iyi mücadele vardı, her şeylerini verdiler" dedi.

"EN İYİSİNİ YAPMAYA GELDİM"

Bu ülkeye çalışmaya ve en iyisini yapmaya geldiğini belirten Hırvat teknik adam,"Beşiktaş'ı daha iyi takım yapmaya geldim. Ben, yardımcılarım, oyuncularım 24 saatimizi veriyoruz, Yanlış kararlarla puan kaybetmeyi kabul etmek benim için mümkün değil. Bu ilk kez olmuyor, emeğimizin ortadan kaldırılıyor olması beni çok üzüyor. Mesele puan değil. Bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz ama bu şeklide puan kaybetmeyi kabul etmek imkansız ama üstesinden geleceğiz. Birlik olacağız ve hedefimize yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal