Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi İngiltere Premier Lig'i takımlarından Fulham forması giyen Kerim Frei için İngiliz ekibine teklifte bulundu.

Siyah Beyazlı yönetim geride kalan sezonun devre arasında da genç oyuncu için girişimlerde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Futbol komitesi 30 Haziran 2015 tarihine kadar Fulham ile mukavelesi bulunan Kerim'in bonservisi ile birlikte kadrosuna katmak istiyor. Yapılan teklif sonrası İngiliz kulübünün henüz cevap vermediği öğrenilirken, en geç pazartesi gününe kadar bu transfer ile ilgili somut bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

19 Kasım 1993'de Avusturya'da doğan Kerim'in babası Türk, annesi ise Fas asıllı. Futbola 2006 yılında İsviçre'nin Grasshopper takımında başlayan Kerim, 2010 yılında Fulham'a transfer oldu. Geçen sezon yaklaşık 2 ay Cardiff City'e kiralanan Kerim, daha sonra Fulham'a geri döndü. 2010 yılından 2012 yılına kadar İsviçre Millî takımı formasını giydikten sonra, 2012 yılında Türk Milli takımın tercih etti. 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek U20 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı'nın kardosunda yer alan Kerim, orta sahada hücuma dönük oyuncu pozisyonunda görev yapıyor.

Fulhamlı oyuncu Kerim Frei'nin adı Galatasaray ile de anılıyor.
Editör: Barış Köksal