Kulüp doktorlarının kasık ve karnı ağrımasına rağmen hiçbir tetkikten geçirmediği Necip’te sporcu fıtığı olduğu milli takımda ortaya çıkmıştı. Benzer türde şikâyetleri olduğu halde Holosko’ya tam 20 gün ilaç veren doktorlar, ağrılarının psikolojik olduğunu ifade ettiler. Bu ağrılarla antrenmana ve iki de maça çıkan Holosko, ancak 24 Temmuz’da MR’a girdi. Sonra detaylı testler için İstanbul’a gönderilen Slovak yıldızda sporcu fıtığı tespit edildi.
BEŞİKTAŞ Sağlık Heyeti, Necip Uysal’dan sonra Filip Holosko’da da bir skandala imza attı. Bilindiği üzere Necip Uysal geçtiğimiz sezonun devre arasında karın ve kasık ağrıları olduğunu belirtiyor, siyah-beyazlıların doktorları da kendisine ağrı kesici veriyordu. Necip bu ağrılarla hem idmanlara hem de maçlara çıkarken, yaşadığı sorunun adı ise 6 Şubat’ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık karşılaşması öncesi milli takım kampında konuldu.

NECİP, ağrıları nedeniyle MR’a girince karın kaslarında yırtık ve ödem tespit edilmişti. O dönemde milli takım kadrosundan çıkarılan Necip bir süre tedavi görürken, daha sonra sahalara dönmüş ve sezon bitince, 20 Mayıs’ta sporcu fıtığı ameliyatı olmuştu.
Editör: Barış Köksal