Belki de şampiyonu belirleyecek olan pazar günkü Galatasaray- Beşiktaş derbisi öncesi, karşılıklı demeçler ortamı iyice ısıtmaya başladı.

F.Bahçe, derbide Beşiktaş'ın Galatasaray'a yenilmesini umut ederken sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Mahmut Uslu cumartesi günü "İnşallah G.Saray, F.Bahçe'yi şampiyon yapar" diye konuştu.

Bu sözlerin ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, F.Bahçe'nin 'algı operasyonu' yaptığını ileri sürerek "F.Bahçe kanadından, G.Saray sanki maçı bize bilerek verecek gibi bir algı operasyonu yapılıyor. G.Saray kazanmak için oynayacak. F.Bahçeliler aksini düşünüyorsa bu söylemlerin altında ezilirler" dedi.

Çebi'nin bu sözleri Fenerbahçe cephesinin tepkisini çekmekte gecikmedi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bu tür spekülasyonlara geçit verilmemesi gerektiğini belirterek şunları söylediler:

"Beşiktaş neden korkuyor anlamıyoruz. Biz hiçbir yerde, hiçbir zaman, hiçbir şekilde 'G.Saray maçı Beşiktaş'a verecek' demedik. Sayın Çebi bunları nereden çıkarıyor? Yoksa bir korkusu mu var? Kimse ortalığı karıştırmasın. Kimsenin algı operasyonu filan yaptığı yok. Bunlar ayıp şeyler. Hiç yakışmıyor. Herkes kendi işine baksın. Bizim kimsenin yardımına, desteğine ihtiyacımız yok. Biz sadece kendi maçlarımızı kazanmaya bakarız, o kadar. Biz asılsız dedikodularla ilgilenmiyoruz."

Kaynak: Sabah
Editör: Barış Köksal