Adım adım şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'nin başarısında en büyük pay sahiplerinden biri olan Cnaer Erkin, sol çizginin her yerinde oynayabilmesi ve sahada karakter gösterebilmesiyle de sezonun en değerli oyuncu olmaya aday. Caner, bu sezonki performansıyla Beşiktaş'ın radarına girdi.Hedef oldukça zor ancak sezonun bombasını erkenden patlatmak isteyen siyah beyazlıların patronu Fikret Orman, çalışmalara başladı bile. 

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILDI

AMK'nın haberine göre; Fikret Orman ile futboldan sorumlu yöneticiler Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı, 10 Nisan Perşembe günü Nevzat Demir Tesisleri'nde Caner'in menajeri Batur Altıparmak'la bir araya geldiği ortaya çıktı. Bu görüşmede, Fenerbahçe'de yıllık 700 bin dolara oynayan ve takımın en az kazanan isimlerinden biri olan Caner Erkin'e senelik 1.8 milyon euro önerildi. 

MENAJERİ TEKLİFE OLUMLU BAKIYOR

Fenerbahçe'den 1.5 milyon euro isteyen Caner'in menajeri, kendisine önerilen yaklaşık 3 kat zamlı maaşa olumlu baktı. Ancak son karar Caner Erkin'in. Düşünmek için süre istediği öğrenilen yıldız futbolcu, siyah-beyazlı kulübe kesin kararını önümüzdeki günlerde iletecek.
Editör: Barış Köksal