Olay Gazetesi'nin haberine göre, Bursaspor’da Teknik Direktör Christoph Daum’la problem yaşadığı gerekçesiyle Kasımpaşa maçına çıkmayan ve kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcuya, Katar ve Rusya’dan talip çıktı. Rusya’nın köklü kulüplerinden Spartak Moskova’nın yıldız futbolcuyu renklerine katmak için Bursaspor’un kapısını çalacağı öğrenildi. Batalla’nın menajeri ile görüşmeler yapan Rus kulübünün oyuncu ile anlaştığı ve Bursaspor’un kapısını da yakın zamanda çalacağı belirtildi. Rusya’da zirveye oynayan Moskova ekibinin Bursaspor’a ise 5 milyon Euro bonservis ücreti önerecek.

KATAR’DAN DA TALİP VAR

Sene başında Batalla’yı renklerine katmak için harekete geçen Katar ekipleri, futbolcu ve Bursaspor Kulübü’nden ret cevabını almıştı. Oyuncunun kadro dışı kalması üzerine Katar’dan bir kulübün tekrar Batalla için harekete geçeceği ifade edildi. Bu tekliflerin kulüp tarafından reddedilmesi durumunda Batalla’nın FİFA’ya giderek geçici lisans talebinde bulunacak.
FENERBAHÇE İDDİASI

Batalla’nın Türkiye’de, "Bursaspor’dan başka takımda oynamak istemiyorum" sözlerine rağmen Fenerbahçe’nin yıldız futbolcu için teklif yapabileceği de iddia edildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu için sarı-lacivertli kulüp, devre arasında Bursaspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.


BATALLA VEDALAŞTI!

Bursaspor'da Teknik Direktör Christoph Daum'la anlaşamadığı gerekçesiyle ayrılma kararı alan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla bugün yeşil-beyazlı kulübe babasıyla birlikte geldi. Futbolcu arkadaşlarıyla vedalaşan Batalla, personelle de tek tek görüşerek vedalaştı. Batalla arabasına binmeden önce de takım arkadaşı Pinto ile kısa süre konuştu. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Arjantinli yıldızın ülkesine döneceği öğrenildi.


İHA


Editör: Barış Köksal