Atletico de Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Arda Turan'ın transferi için Londra'ya uçtu ve Chelsea ile masaya oturdu. Atletico de Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil, Arda Turan'ın transferini görüşmek üzere İngiltere'ye gitti.

ANLAŞMAYA ÇOK YAKINLAR

İspanyol basını CEO Miguel Angel Gil'in Chelsea yönetimi ile Arda'nın bonservisini belirlemek üzere Londra'ya uçtuğunu duyurdu. İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduğu söyleniyor. Anlaşma sağlanması halinde Arda'nın Chelsea'ye transferi bu hafta içinde kamuoyuna duyurulacak.

FELIPE LUIS GERİ DÖNECEK

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre, Atletico de Madrid'in Arda Turan'ı kadrosunda görmek isteyen Chelsea yönetiminden buna karşılık Brezilyalı kanat oyuncusu Felipe Luis'in tekrar takıma geri dönmesi sağlanacak. Mourinho'nun bizzat istediği Arda Turan cephesinde ise Chelsea kulübüne evet cevabı verildiği idda ediliyor.

41 MİLYON EURO

Arda Turan'ın transferinde en büyük sorun olan 41 milyon avroluk bonservis bedelinde Felipe Luis'i takasda kullanmak isteyen Miguel Angel Gil'in bu konuda sıkıntı yaşamayacağıda gelen haberler arasında.

CHELSEA VE PSG KALDI

Bu arada Milan'dan sonra Manchester United'ın da Arda transferinde devreden çıktığı ve Atletico de Madrid'in masasında sadece PSG ve Chelsea opsiyonların kaldığı belirtildi.

Kaynak: HAberler

Editör: Barış Köksal