Arda Turan transferi için Barcelona ve Medipol Başakşehir anlaşma sağladı. İstanbul ekibi 1,5 yıllığına milli futbolcuyu kiralama konusunda anlaşma sağladı. Arda Turan'ın birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek yeni takımına resmi imzayı atması bekleniyor.
 
BAŞAKŞEHİR YÖNETİCİLERİ BARCELONA'DA

İstanbul ekibi, Arda Turan'ı n transferini noktalamak üzere Barcelona'ya ulaştı. Katalan ekibiyle yapılacak görüşmelerin ardından transfer şekillenecek. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'la da görüşecek.

Öte yandan A Spor’a konuşan Antalyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, “Arda Turan Başakşehir’e hayırlı olsun. Arda’nın Türkiye’ye dönme durumunu öngörüyordum. Dönerse ya Galatasaray olurdu ya da Başakşehir olurdu. doğru bir kulübe geldi, inşallah başarılı olur” dedi.

Tecrübeli futbolcu Başakşehir'le prensip anlaşmasına varırken, iki kulübün ödeme planı konusunda da anlaşmasının ardından Arda, Süper Lig'in yolunu tutacak.
 
BARCELONA'DAN KESİN AYRILACAK

İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Sezon başından bu yana Barcelona'da forma şansı bulamayan ve teknik direktör Ernesto Valverde ile bir türlü yıldızı barışmayan tecrübeli oyuncu, sezon başından bu yana sürdürdüğü takım arayışında sona geldi. Bu arada Barcelona'nın 160 milyon Euro bedelle Liverpool'dan kadrosuna kattığı Coutinho, Arda Turan'ın 7 numaralı formasını aldı.

Editör: Barış Köksal