Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray maçında Dzemaili'ye attığı tekme sonrası kırmızı kart gören Alves'e 30 bin euro ceza verdi. Gaziantepspor maçında da rakibine tekme atan Bekir'e 20 bin euro ceza kesildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gündemdeki konularla ilgili konuştu. "Galatasaray maçı geride kaldı." diyen Yıldırım, "Galatasaray bizi yenmedi, biz kendimiz yenildik! Daha sezonun başı olur böyle. Bu hafta G.Birliği sonra Beşiktaş maçı var. Hem Konyaspor hem de Galatasaray maçlarında oyuncularımızın gördüğü kırmızı kartlar da verilen kararlar doğru." dedi.

"ALVES'E 30, BEKİR'E 20 BİN EURO CEZA VERDİK"

Hakemler hakkında da konuşan Fenerbahçe başkanı, "Hakemler iki tarafa da hatalar yapıyor. Biz hep susuyoruz... Elle goller atılıyor... Alves'in kırmızı kartı doğru ancak Cüneyt Çakır'ın yanlışları vardı. Bana göre derbide 7 dakikada üç tane sarı kart vardı. Hakemlerin herkese eşit olması lazım. Bekliyoruz.Konya maçında Kuyt'a yapılan hareket de kırmızı karttı! Bütün hakemlerin herkese eşit olmasını bekliyoruz, onu da bekleyeceğiz. Galatasaray maçında Emenike'ye yapılan hareket de net penaltıydı. Defans oyuncusu ayağına müdahale ediyor. Alves'e 30 bin, Bekir'e 20 bin euro ceza verdik." ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal