Sambacı, locasının süresini 1 yıl daha uzatmak istedi, yönetim kabul etmedi. Alex’in locasının yeni sahibi büyük ihtimalle Emre olacak..

F.Bahçe'de oynadığı süre içinde birçok rekor kıran, kulübün tarihine geçen hatta heykeli bile dikilen Alex de Souza, 5 yıldır eşi Daianne’nin üzerine kayıtlı olan ve 100 bin Euro ödediği locaya da veda ediyor.

2008 yılında Şükrü Saracoğlu’ndaki locayı sevenleri ve misafirleri için alan Brezilyalı geçen sezonun ortasında takımdan ayrılmasına karşın önümüzdeki sezon da loca hakkının devamını istedi. Ancak yönetim Sambacı’nın bu isteğini kabul etmedi.

TALEP ÇOK FAZLA

Kulüp her yıl loca isteyenlere önceliği bir önceki sahibine veriyor. Kişi eğer locasının sözleşmesini uzatmak isterse devamını talep ediyor. Ancak çok sayıda iş adamının sırada beklemesi ve takım içindeki birkaç futbolcunun da loca almak istemesinden dolayı Alex’in talebi reddedildi. Saracoğlu’nda bulunan 60 adet locanın sayısı statta yapılacak yeni düzenlemelerle 64’e çıkarılırken, kaptan Emre Belözoğlu da kiralama talebinde bulundu.

Alex’in locası ya da yanındaki locanın yeni sahibi büyük ihtimalle Emre’nin olacak. 
Editör: Barış Köksal