Ahmet Çakar, Paris'te meydana gelen terör saldırısına ilişkin "Dünya şerefsiz olmuş. Ankara katliamına duyarsız kalanlar, Paris için dünyayı ayağa kaldırıyorlar." yorumunu yaptı.

Fransa'da oynanan Fransa-Almanya hazırlık maçı sırasında stat etrafında ve çeşitli yerlerde yapılan terör eylemleri dünyanın gündemine oturdu. Her kesimden bu saldırılara tepki gelirken Ahmet Çakar'dan konuyla ilgili farklı bir yorum geldi.

"ANKARA KATLİAMINA DUYARSIZ KALANLAR, PARİS İÇİN DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDI"

İşte Ahmet Çakar'ın yorumu; "Bu eylem Avrupa'nın 11 Eylül'üdür. Dünya şerefsiz olmuş. Ankara katliamına duyarsız kalanlar, Paris için dünyayı ayağa kaldırıyorlar. Tabi ki her türlü terörü kınıyorum. Global güçler ve büyük ülkeler bizdeki bir kısım teröre özgürlük mücadelesi dediler ve şimdi artık terörün kokusunu hissediyorlar." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE İÇİN ZAVALLI DERLERDİ"

Çakar, "Ülkemizde yaşanan bir terör sonrası sınırları kapatsaydık, Türkiye yetersiz, istihbaratı uyuyan zavallı bir ülke derlerdi, peki şimdi. Terörün yılan gibi olduğunu yine gördük. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen, o yılan bir gün seni de sokacaktır, soktu da." şeklinde yorum yaptı. Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal