Christiano Ronaldo'nun ablası Katia Aveiro ile 2013 yılında altı ay süren bir beraberlik yaşayan poker oyuncusu Claudio Coelho, Portekiz televizyonunda katıldığı 'Casa dos Segredos' (Sırlar Evi) adlı reality şovunda Katia ile birliktelikleri sırasında Ronaldo'nun yatağında cinsel ilişkiye girdiklerini açıkladı. Coelho, Portekiz'in kuzeyinde bulunan Peneda-Geres Ulusal Park'ta ikamet eden Ronaldo'nun evinde, yatak odasında ablası Katia ile ilişkiye girdiklerini ifşa etti. Poker oyuncusu Coelho, ünlü futbolcunun yatağında, ilişkiye girdiğini öğrenmesi sonrasında Ronaldo'nun 39 yaşındaki ablasına çok kızdığını ve öfkeden deliye döndüğünü söyledi.

''İLK KEZ RONALDO'NUN YATAĞINDA İLİŞKİYE GİRDİK''

Şov programında açıklamalarına devam eden 29 yaşındaki poker oyuncusu, Ronaldo'nun Madrid'teki evinde de ablası Katia ile yine ünlü futbolcunun yatağında ilişkiye girdiklerini söyledi. Coelho: "Ronaldo'nun kızgınlığını anlayabiliyorum. Kendi şahsi alanının başkalarınca kullanıldığı düşüncesine kızması normal. Onu tamamen anlayabiliyorum fakat burada problem olan kız kardeşi. Olgun bir yaşta olmasına rağmen çok fevri, pervasızca hareket ediyordu. Katia ve ben Geres bölgesine ziyarete gitmiştik. Hafta sonunu Ronaldo'nun evinde geçirdik. Orada ilk kez ilişkiye girmiştik." sözlerini dile getirdi.



''BU, ONLARIN İLK KAVGASI DEĞİLDİ''

Coelho, Katia'nın kendisiyle medyada fotoğraflarının çıkması sonrasında, ablası ile Ronaldo'nun kavga ettiklerini açıkladı. Coelho, "Bu onların ilk kavgası değildi. Biz birliktelik yaşarken Katia'nın İspanya'da bir televizyon şovuna katılması Ronaldo'yu çok kızdırmıştı." sözleriyle abla kardeş arasındaki bir dargın bir barışık ilişkiyi ifşa etti.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal