2014 yılında geniş ürün yelpazesi ile pırlanta üretimi, ithalat ve toptancılık alanında sektördeki köklü geçmişini koruyan Makdis Pırlanta, Ümit Vural'ın yatırımı ile Mersin Forum AVM'de hizmete açıldı. 2020 yılı itibari ile sektörde geniş kitlelere ulaşmış bir markayı Mersin'e kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vural, "Pırlanta sektöründe birçok başarıya imza atan, gerek perakende gerekse toptan pırlanta üretiminde büyük işler başaran Makdis Pırlanta'yı Mersin'e kazandırmak bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Makdis Pırlanta ile sektöre damga vurmayı hedefliyoruz. Kalite, özveri, disiplin ve dürüstlük ilkeleriyle daha çok çalışarak Mersin'e güçlü bir pırlanta mağazası kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

"KISA SÜREDE BÜYÜK BİR İVME YAKALADIK"

Henüz yeni hizmete girmelerine rağmen kentte birçok kişi tarafından ilgiyle karşılandıklarını belirten Ümit Vural, "Mersin kaliteyi seven bir şehir. Pırlanta sektörü de kalite isteyen bir sektördür. Makdis Pırlanta kısa sürede Mersin'in güvenini kazandı ve kentte büyük bir ivme yakaladı. Hizmete başladığımız günden bu yana yüzlerce insana ürünlerimizin görkemini ispatladık. Alanında uzman personellerimizin sunumu ile pırlanta kolye, pırlanta yüzük, pırlanta bileklik, pırlanta küpe, pırlanta gerdanlık, pırlanta setlerin yanı sıra elmas ürünleri ile de kentte birçok insanın beğenisini kazandık" dedi.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Türkiye'nin her yerine ürün gönderen Makdis Pırlanta'nın güvenli alışveriş çizgisine değinen Vural, "Türkiye'nin her noktasına ürünlerimizi ücretsiz kargo ile gönderiyoruz. Koşulsuz iade kabul ediyoruz. Tüm ürünlerimize bakım garantisi veriyoruz. Ürünlerimizin hepsi sertifikalı ürünlerdir" dedi.

“MAKDİS, ZERAFET VE MİNİMAL ŞIKLIĞI İLE HER ZEVKE UYGUN SEÇENEK SUNUYOR”

Makdis Pırlanta’nın özellikleri hakkında da önemli bilgiler veren Ümit Vural, “Bakıldığında birbirinin aynı gibi görünse de gerçekte hiçbir pırlanta diğerinin aynı değildir. Pırlantanın 4 C’sinden biri olan karat, değerli taşların değerini belirlemekte  standart ölçü olarak kullanılır. Makdis Pırlanta’nın portföyünde bulunan pırlantalar en az iz barındıran pırlantalardandır. Pırlanta, elmas madeninin en bilinen işleme tarzının adıdır. Makdis Pırlanta; Zarafeti ve minimal şıklığıyla kadınların vazgeçilmezi haline gelen modellerinde farklı kesim ve karat çeşitleri her zevke uygun seçenekler sunuyor. Makdis Pırlanta olarak, mağazamızda yer alan ürünlerimiz uluslararası standartlara uygun, Makdis Pırlanta Garanti Sertifikası ile gönderilmektedir.

Editör: Barış Köksal