Alanında uzman ekibi ile birlikte birçok firmaya hizmet götüren Miasoft, reklamlarınızı doğru hedef kitleye ulaştırıyor. Projelerinin doğru kitleye ulaşması için ekibi ile birlikte beyin fırtınası yaparak, firmaların web ve reklam çözümlerinde onlara yol arkadaşı olduklarını ifade eden Miasoft kurucusu Enver Volkan Bayrakçı, Miasoft’un hizmet alanlarını anlattı.

İşte Çukurova Expres Gazetesi editörlerimizden Barış Köksal’ın Enver Volkan Bayrakçı ile yaptığı o özel röportaj;

Miasoft’tan bize biraz bahseder misiniz?

Biz Miasoft olarak, Yazılım ve Web çözümleri alanında yaklaşık 9 ay önce hizmete girdik. Bunun yanı sıra yaptığımız işi reklamla bağdaştırarak, reklam ve yazılımı bir araya getirdik. Firmaların web tasarımlarından grafik tasarımlarına ve yazılım çözümlerine kadar bütün işlerini yapıyoruz. Örnek verecek olursak; markalaşma sürecinin temel taşı olan logosundan başlayıp tüm kurumsal ihtiyaçlarına ve yazılım çözümlerine varıncaya kadar çözüm ortağı oluyoruz.

Çalışma sürecinde müşterilerimizi iyi dinler, ihtiyaçlarına en uygun cevabı verebilecek çözümler sunar, markayı istenilen hedef kitleye ulaştırır, başarımızı müşterimizle paylaşırız.

Miasoft olarak hizmet alanlarınız nelerdir? 

Marka yönetimi, logo tasarımı ve kurumsal kimlik tasarımı, firmanızın imzası ve özetidir. Bu yüzden tüm bu operasyonların uzman kişilerce yürütülmesi gerekir. Miasoft, uzman ekibi aracılığıyla tüm bu hizmetleri sizlere sunmaktadır.

Yazılım Çözümleri

Miasoft olarak, firmanızın ve sizlerin talepleri doğrultusunda firmanıza özel web masaüstü ya da mobil tabanlı yazılım çözümleri sunmaktayız. Web tabanlı veya masaüstü olarak geliştirilen özel yazılım çözümlerimiz firmanızın işleyişini kolaylaştıracak şekilde hizmet vermektedir.

Sosyal Medya Çözümleri

Artık günümüz de müşteriler markaların sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurmayı tercih ediyorlar. Sosyal Medya hesaplarınızı yöneterek hedef kitlenize daha kısa zamanda verimli bir iletişim kurmanızı ve reklamlarınızın doğru kitlelere ve mecralara ulaşmasını sağlıyoruz.

Arama Motoru Optimizasyonu

Google üst sıralarda olmanız, işletmenizin işlek bir caddede olmasından daha faydalıdır. Sitenizi üst sıralarda yer almasını ve doğru müşteri kitlesine ulaşmanızı sağlıyoruz.



Firmalar neden sizi tercih etmeli?

Biz şuanda Miasoft olarak her alanda uzman ekiple çalışıyoruz. Burada herkesin yaptığı iş farklıdır, ama bir proje olduğu zaman herkes toplanır ve beyin fırtınası halinde çözüm üretilir. Çalıştığımız yerlere özel olarak hizmet veriyoruz. Firmaların konumu doğrultusunda onlara en faydalı çözüm önerisi ne ise onu hayata geçiriyoruz. Bu bağlamdan dolayı reklamları doğru yerlere ulaşıyor. 

Biz önce tanıyoruz, sonra koyduğumuz tanıyı tasarlıyoruz, tasarladıktan sonra uygulamasını gerçekleştiriyoruz bununla da kalmıyoruz uyguladığımız hizmetin takibini yapıp geliştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 

İleriye dönük hedefleriniz nelerdir?

Hedeflerimiz;  sektörümüzdeki yenilikleri ve gelişen teknolojileri takip ederek kendi firmamızı yerelden ulusala taşımaktır. Mersin ile sınırlı olan hizmetlerimizi zaman içerisinde Türkiye’nin belirli yerlerine sunmak en büyük hedeflerimiz arasındadır. Yaptığımız işler ilerledikçe ve geliştikçe mutlu oluyoruz. Mutluluğumuzu her zaman Mersin’in saygın iş insanlarıyla ve firmalarıyla paylaşmak bizim en büyük hedefimizdir. 

Editör: Barış Köksal