www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Toplam 100 dönüm arazi üzerine kurulu olan Naturel Tarım, ürün çeşitliliğine her geçen gün yenilerini ekliyor..

Naturel Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Özhan Özdemir'e yeni yatırımlarını sorduk.. İşte o röportajımız:

TOPLAM ÜRETİM ALININIZI ÖĞRENEBİLİR MİYİZ.?

Toplamda 100 dönüm arazi üzerine kurulmuş bir tesisiz.. Bunun yaklaşık 40 dönümünde faal üretim yapıyoruz.. İdari binamız ve depolarımız da var bu 100 dönüm içerisinde.. Fakat üretim hattımızı her geçen gün büyütmeyi planlayan bir işletmeyiz..

ÜRÜN YELPAZENİZ HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ.?

23 dönüm üzerine kurulu gül seramız vardı.. Türkiye'nin büyük bir bölümüne gül yolluyoruz.. Bir çok bayi ile ortak çalışmalarımız var.. Biz gül üretiminde istediğimiz noktaya geldikten sonra, bayilerin istekleri doğrultusunda 10 dönüm krizantem ve 5 dönüm lilyum serası oluşturduk.. Şu anda yaklaşık 40 dönüm üzerinde üretim faaliyetimizi gerçekleştiriyoruz..

SEKTÖRDE OLDUKÇA GÜÇLÜSÜNÜZ YANİ.?

Şunu söyleyebilirim ki; ürettiğimiz ürünler azısından Türkiye'nin en büyük üretici firmasıyız diyebiliriz.. Biz ürün kalitemize çok önem veren bir firmayız.. Kriçantem fideleri ve lilyum soğanlarımızı düzenli olarak Hollanda'da anlaşmalı olduğumuz firmalardan temin ediyoruz.. Bu da ürünümüzün kalitesine yansıyor..

GÜNLÜK NE KADARLIK BİR ÜRETİME SAHİPSİNİZ.?

Günlük 10 bin adet gül, 5 bin adet krizantem ve bin 500 adet lilyum kesimi yapıyoruz.. Perakende satışımız yok, fakat Türkiye'nin dört bir yanına toptan satış yapıyoruz.. Sektördeki hedeflerimiz büyük.. Tesisimiz Yenice'de ve yılın her döneminde üretim yapabiliyoruz.. Bulunduğumuz bölge açısından da gelişmeye açık bir alana konuşlanmış durumdayız.. Her geçen gün daha da yükseliş gösteren bir satış grafiğimiz var.. Bunu daha da yukarılara çekebilmek için ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz..



Editör: Barış Köksal