www.cukurovaexpres.com Genel Koordinatörü Gülnaz Çelik sordu Harman Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Özdemir yanıtladı.

İş dünyasının ve iş adamlarının vazgeçilmez önceliklerinden olan ofis mobilya grupları için artık neredeyse sınırsız çözümler sunduklarını ifade eden Harman Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Özdemir ile yeni tasarımlar üzerine konuştuk.

 Günümüzde artık insanlar evleri kadar ofislerine de önem verir oldular, bize sektörde neler gelişti anlatır mısınız?

 Dünya artık bir tıkla evinizde, bu gelişme doğal olarak bize de yansıdı. Müşterilerin talepleri değişti, daha fonksiyonel ve işlevsel ürünler geliştirildi. Önceleri şık ve kaliteli olması yeterken artık daha ferah, kullanışlı ama aynı zamanda şık ürünler isteniyor. Bizler de bu beklentilere cevap vermek adına mimarlarımız ve Ar-Ge ekibimizle birlikte çaba sarf etmekteyiz. Elbette ki devamlı olan hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarı çok çalışmayı, bilgi beceri ve tecrübeyi ekibinizle beraber doğru harmanlamayı gerektirir. Bizlerde bu doğrultuda kendimizi sürekli yenileyerek, hizmet kalitemizi müşteri memnuniyetiyle örtüştürüp çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz.


 BAŞARI BİRLİKTEN GÜÇ ALIR

Harman Yapı ve Süleyman Özdemir ismi bütünleşti. Bu başarının arkasında neler var?

İnsan yaptığı işi seviyor ve önemsiyorsa bu doğrultuda firmasıyla doğru iletişim ve birliktelikle beraber kendi bilgi, beceri ve tecrübelerini sonuna kadar kullanabiliyor.

Bunda elbette ki başta Harman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Harman olmak üzere firmamızın bize sunduğu imkân ve olanaklar oldukça önemlidir. Bu imkân ve olanakları doğru şekilde değerlendirip kullandığımız sürece; başarı zaten kendiliğinden geliyor. Bizler Harman Ofis Mobilyaları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörde yenilikçi ve öncü kimliğimizle hizmet vermeye devam edeceğiz.  



Editör: Barış Köksal