Aile şirketlerinin hizmet alanlarını anlatan İpek, ülke ve şehir ekonomisine katkı sağlamak için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, “31 yıllık tecrübesi sayesinde, bugünlere büyük başarı ile gelen firmamız, perakende mobilya mağazaları üzerine kurulmuştur. Mobilya firmamızın sektördeki yönetimini babam Hasan Hüseyin İpek'ten devraldım ve sonra tüm çalışmalara kaldığım yerden aynı hızla devam ettim. Sektördeki yerimizi korumaya devam ederek, Mersin’de bulunan Modans Mobilya, Dimax Mezitli ve Dimax Erdemli olarak 3 şubemiz ile en iyi kalitede hizmet sunmaya devam etmekteyiz. Ayrıca inşaat ve enerji sektöründe de faaliyet gösteren firmamız ile birçok alanda ülkemize ekonomik değerler katmak için yoğun bir çaba gösteriyoruz.” dedi.

Şirketlerinin sürekli kendini yenileyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yapısı olduğunu belirten İpek, “Son zamanlarda tüm sektörlerin zor dönemlerden geçmesine rağmen Dimax Mobilya olarak 2019 yılında Mezitli’de sıfırdan tasarlanan ve Türkiye’nin alışılagelmiş mobilya mağaza konseptinin üstüne çıkıp; ürün kategorilerine ayrılan, renk ve model farklılıklarına göre sıralanan eşsiz bir mağazaya taşındık. Ardından Erdemli’de aynı kaliteye sahip müşterilerimizin istediği modelleri rahatça keşfedebilmeleri için tasarladığımız yeni şubemizi de faaliyete geçirdik. Şirketimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için sürekli kendini yenileyen bir yapıya sahip. Yatırımlarımızı da bu yenilikçi anlayışın ışığında planlıyor ve hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE ULAŞIM AĞI

Dijital pazarlama ağları ile Türkiye’nin her yerine ürünlerini ulaştırdıklarını belirten İpek, ürünlerinin yenilikçi bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Teşhirlerinde binden fazla ürüne yer verirken modern, klasik ve çağdaş tasarımlarıyla her kesime hitap edebildiklerini anlatan İpek, “Şubelerimizin yanı sıra dijital platformların her mecrasında da yerimizi alıyoruz. Sosyal medya içerisindeki paylaşımlarımız, AdWords pazarlama reklamlarımız, Youtube videolarımız ve daha birçok platform ile hem tasarımlarımızı tanıtabiliyor hem de internet alışverişi konusunda Türkiye’nin her yerine ulaşım sağlayabiliyoruz.” diye konuştu.

''55 BİN EVE MOBİLYALARIMIZ İLE KONUK OLDUK''

Şirketin kuruluşundan bugüne binlerce eve mobilya satışı yaptıklarını belirten İpek, “Dimax ve Modans markalarımızla kuruluşumuzdan bugüne kadar olan süreçte, Türkiye’nin dört bir tarafında mobilyalarımız ile mutlu yuvalara konuk olduk. Buna en büyük sebep olarak müşteri memnuniyetinin olduğunu belirterek kaldığımız yerden bu gurur ve motivasyonla işimize dört elle sarılmaya devam ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

İPEK MOBİLYA İHRACATA ODAKLANDI

Yurt dışı pazarında da geniş yer bulduklarını, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yaptıklarını aktaran İpek, şunları söyledi:

“Yurt içi satışının yanı sıra yurt dışı ihracatları ile gündeme gelmekteyiz. 2018 yılında yaşanan kur krizinden sonra yurt dışındaki yatırımcılar için çok cazip hale geldik. Bu sayede son 1 yılda hem perakende hem de proje olarak birçok ihracata imza attık. Bunların içinde Afrika, Rusya, Almanya, Belçika, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkeler bulunmaktadır. Şirketimiz 2008 yılından beri otel, hastane, kamu kurumları gibi projelere de ağırlık vermeye başlamıştır. Son dönemlerdeki faaliyetlerimiz ise; Afrika, Gürcistan ve Rusya'daki otel projeleri oldu. Mersin’de toplam 192 odalı 2 adet öğretmenevi, Ankara'nın en büyük özel hastanelerinden biri, Diyarbakır’da Nisan ayında faaliyete başlayan 105 odalı otel projesi son 1 yıl içerisinde sadece yurt içinde tamamladığımız projelerden bazılarıdır. Yurt içi ve yurt dışından gelen memnuniyetler doğrultusunda hem ülkemize hem de Mersin’e kazandırdığımız bu değer sayesinde eminiz ki çok daha başarılı işlere imza atacağız.”

Editör: Barış Köksal