15 yıllık iş deneyiminin ardından girişimcilik cesareti göstererek açtıkları güzellik salonunda yüzlerce kişiye hizmet veren Salon Neria kurucuları Sadegül Özmen ve Güneş Özelçi ile gelin başı, makyaj ve tesettür gelin başı hizmeti ile Mersinlilerin beğenisini topladı.

Mersin’de özellikle tesettür gelin başı alanında eksikliği fark ederek sektöre adım attıklarını belirten Özmen, ‘Yaptığımız gelin başı tasarımları ve tesettür bağlama tasarımları ile kısa sürede Mersin’de fark yarattık. Özveri ile yaptığımız işimizde Mersinli kadınlarımıza ufak dokunuşlar ile büyük değişimler başlattık. Güçlü ekip kadromuzla ve iş ortağım ile birlikte özellikle tesettür alanında Mersin’in eksiğini fark ederek sektördeki yerimizi aldık. Tesettür bağlama alanında şuanda Mersin’de öncü işletmeler arasındayız’ dedi.

KARAKTERE VE TARZA UYGUN SAÇ VE MAKYAJ TASARIMLARI

15 yıllık deneyimlerinden hareketle kadınların karakter ver tarzlarına uygun tasarımlar yaptıklarını belirten Özmen, ‘Uygulamaya başlamadan önce kendini bize teslim eden dostlarımızı gerek karakterlerine, gerek tarzlarına, gerekse mesleklerine uygun saç ve makyaj tasarımları ortaya çıkartarak, bütünlük odaklı çalışmalar yapıyoruz’ dedi.

‘BU İŞTE EN ÖNEMLİ NOKTA; GÜVEN’

Telafisi olmayan uygulamalarda titizlikle çalıştıklarını ifade eden Özmen, ‘Görsel hizmet veren bir sektörün içerisindeyiz. Bazı zamanlarda telafisi olmayan uygulamalar yapıyoruz. Bu işlemlerde büyük bir titizlik ve özveri ile hareket ederek insanların buradan mutlu ayrılmalarını sağlıyoruz. Bizim işimizde en önemli nokta güven duygusudur. Biz de yılların deneyimi ile bu güven duygusunu kısa sürede kazandık’ dedi.

‘HİZMET ALANLARI’

Saç ve makyaj olarak iki alanda hizmet verdiklerini belirten Özmen, ‘ Gelin başı ve tesettür gelin başı alanlarının yanı sıra makyaj tasarımında da oldukça iddialıyız. Bunların yanında bir gelini hazır hale getirebilecek her türlü hizmeti veriyoruz. İş Ortağım Güneş Özelçi makyaj ve tesettür alanında, ben ise saç tasarım alanında faaliyet gösteriyorum. Güçlü ekip kadromuzla ve sistemli çalışmamızla kısa sürede başarıyı yakalamak ve Mersinlilerin bizi tercih ederek buradan güler yüzle ayrılmaları bizim en büyük kazanımımızdır’ dedi

İŞ KADINLARI VURGUSU

İş hayatına atılmak isteyen kadın girişimcilere cesaretli davranmaları yönünde mesaj veren Özmen, ‘İş hayatına adım atmak isteyen kadınlarımızın birçoğu cesaret edemedikleri için hayallerinden vazgeçebiliyorlar. Oysa ki doğru bir araştırma, cesaret ve azim duygusu ile kısa sürede başarıyı yakalamak mümkündür. Her sektörde mutlaka inişler ve çıkışlar olacaktır, önemli olan inişlerde asla pes etmeden emin adımlarla tekrar yukarıya tırmanabilmektir. Sektör ne olursa olsun iyi bir araştırma sonucunda atılan adımlar kadınlarımıza güç ve cesaret olgusunu aşılayacaktır’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal