Künefe’den katmere, baklavadan dondurmaya birçok tatlı çeşitleri ile Mersinlilere üst düzey hizmet sunan Paşa 33 Künefe, ailelerin vazgeçilmezi oldu. Özellikle paşa künefesiyle geniş bir kitleye ün salan Paşa 33 Künefe, 2. Çevreyolu göçmen kavşağında hizmet vermeye devam ediyor.

Çocuk oyun alanının da bulunduğu salonda, ailelerin rahatı için her şey düşünülmüş. Paşa 33 Künefe’nin en önemli özelliği ise Tatlı Ustası ve aynı zamanda Paşa 33 Künefe’nin Kurucusu Rıdvan Cabadak tarafından tatlılar masanın başına getirilen tezgahta hazırlanıyor. Bu sayede yediğiniz tatlının hazırlanış aşamasını görme fırsatı buluyorsunuz. Mekanın bir diğer özelliği ise günün yüzüncü masasından ücret alınmaması.

İşte bu özel tatlı mekanı Paşa 33 Künefe’nin kurucusu ve aynı zamanda usta şefi olan Rıdvan Cabadak ile yaptığımız o özel röportaj;

Bize kendinizden bahseder misiniz?

İsmim Rıdvan Cabadak 1992 Şırnak Cizre doğumluyum. Mersin’e 2006 yılında geldik. Lise ve üniversiteyi Mersin’de okudum. Futbol ve tenis vazgeçilmez sporlarımdır. Aynı zaman da bağlama çalarım. Bağlama hayatımın bir parçası diyebilirim. Evliyim iki çocuğum var genç bir aile babasıyım.

Paşa Künefe’nin hikayesinden bize kısaca bahseder misiniz?

Paşa’nın çok güzel bir hikayesi var aslında. Aile olarak tatlıyı çok severiz ve hafta da iki üç defa mutlaka tatlı yemeye giderdik. Yani bu işe başlamamızın temel sebebi bu olabilir. ine bir gün künefe yemek için dışarı çıkmıştık, künefeyi beklerken aynı zaman da izleyebiliyordunuz yediğimiz yer de. Eşime çok zor olmasa gerek dedim ve ona künefe yapabileceğimi söyledim. Derken bir anlık hevesle bir yerlerden malzeme tedarik ettim. İtiraf etmeliyim ki ilk deneyimim çok kötü neticelenmişti ama bu vazgeçmem için bir neden olmadı. Tekrar denediğim de bu sefer diğerine göre çiğ kalmıştı biraz yine istediğim sonuca ulaşamamıştım ama hedefe giden yolda bir adım daha atmıştım. Bu süreçte eşimin bana inanılmaz bir desteği vardı. Önceden yapamayacağımı düşünse de daha sonra yapabilmem için elinden geleni yaptı. Ailem için yaptığım denemelerin sonucunda şu anki muhteşem lezzete ulaşmıştım. İşletme açma fikri daha sonra bana gelen misafirlerime sunduğum künefeler ve misafirliğe gittiğimde yaptığım künefelerin beğenilmesinden sonra geldi aklıma bu konu da amcam başta olmak üzere aile büyüklerinden de destek alınca PAŞA33KÜNEFE yi açmaya karar verdik . Neden paşa diye soracak olursanız hem çocuklarımı sürekli paşam diye severim hem de işletmemizle özdeşleşen paşa künefe çeşidimiz var bu yüzden paşa oldu ismi Mersin’le özdeşleşin diye de 33 numarasını kullandık.

Paşa 33 Künefe’nin hedefleri nelerdir?

İlk etapta ilk göz ağrım olan paşayı Mersin’in yüzü haline getirmek var bir mersin markası olması için elimden geleni yapacağım. Elbette her işletmeci gibi işimi büyütmek benimde kaçınılmaz hedefim ve arzularım içindedir. Bu yüzden işime gereken önemi fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Belirlediğimiz vizyon ve misyon doğrultusunda belirli bir kalite standardı yakalamak bunun yanımda güler yüzlü hizmetimizle PAŞA33KÜNEFE ye gelen müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak birinci hedefimizdir. Künefe yapılırken kullanılan malzemenin tazeliği ve kalitesi birinci koşulumuzdur. Gelen misafirlerimizin akıllarındaki soru işaretlerini kaldırabilmek adına yapılan tüm ürünler şeffaf bir ortamda müşterilerimizin bizi rahatlıkla izleyebileceği bir yerde yapıyoruz tatlılarımızı. Bütün bunlara bağlı olarak müşteri sadakatı oluşturmak paşa işe müşterisi arasında bir bağ yaratıp Türkiye’nin en iyi markası olma yönünde çalışmalarımız ve çabalarımız olacaktır.

Paşa 33 Künefe iletişim: 0541 658 21 73

Editör: Barış Köksal