Düğün sezonunun açılması ile birlikte Mersinli genç çiftlere kapılarını açan Sultaşa Otel, havuzbaşı düğünleri ile Mersin'de fark yaratmaya devam ediyor. Her çiftin hayali arasında yer alan havuzbaşı düğünleri Sultaşa Otel'de gerçekleşiyor. Şimdiden yoğun bir şekilde rezervasyon alan Sultaşa Otel, balayı odaları ile rüya gibi düğünlere ev sahipliği yapıyor. 

Şehir merkezine 3 km, Adana Havalimanına 60 km, Forum Mersin Alışveriş Merkezine 1 km mesafede yer alan Sultaşa Otel, Mersin'de her yere kolayca ulaşım sağlayan otel konumunda olma özelliğini taşıyor. 

Sultaşa Otel Müdürü Özlem Göktaş, lokasyon olarak Mersin'in en elit bölgesinde yer aldıklarını belirterek, düğün sezonunun açılması ile birlikte genç çiftlere rüya gibi bir düğün sunduklarının altını çizdi. Göktaş; 'Genç çiftlerimiz düğün törenlerini ferah bir ortamda yapmak istedikleri için havuzbaşı düğünler çok fazla ilgi görüyor. Biz burada ortam hizmetinin yanı sıra genç çiftlerimize düğün koçluğu da yapıyoruz. Düğün heyecanı sebebi ile birçok çiftimiz istedikleri bir düğünü tam olarak yansıtamıyorlar, bu bağlamdan dolayı çiftlerimize yönlendirme yaparak yardımcı oluyoruz. Denize sıfır konumumuz ile ferah bir ortam sağlıyoruz. Kısacası çiftlerimizin rüyalarına ev sahipliği yapıyoruz' dedi.

Düğün hizmetlerinin yanı sıra, toplantı ve balo organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Sultaşa Otel, Mersin'in seçkin insanlarına hizmet ediyor. Şehir dışından Mersin’e gelen iş insanları ve grupların ilk tercihi olan Sultaşa Otel alanında uzman ekibi ile müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutuyor.
Editör: Barış Köksal