40 yıllık bir giyim markası olan Bisse yeni sezon ve yenilenen tarzı ile özellikle iş adamlarının vazgeçilmez giyim markası haline geldi.

Bisse Marina İşletmecisi Ömer Saygılı, insanların kendine yakışanı giymeleri geretiğini belirterek; 'Bisse 40 yıldır giyim sanayi sektöründe öncü marka olma hedefi çizgisinden dışarı çıkmadan hizmet vermeye devam etti. Biz de bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Mersin sıcak bir memleket olduğundan dolayı insanların daha canlı renkler ve alışılagelmişin dışında kıyafetler tercih etmeleri gerekiyor. Özellikle Mersinli iş adamlarımızın giyimlerine çok dikkat etmeleri gerekiyor. Kişi kıyafeti ile göz doldurmalıdır. Güzel ve doğru giyinmek kişinin önce kendisine saygı duyduğunu gösterir. Bisse ile yeni bir tarz oluşturduk ve mağazamızda her tarzda ürünü barındırıyoruz. Yenilenen kesimi ile farklı bir konsepte bürünen Bisse Mersinlilerin vazgeçilmezi haline geldi. Birçok iş adamı bizi tercih ediyor ve onları giydirmek bizleri çok mutlu ediyor' dedi.



Düğün sezonun açılması ile birlikte takım elbise ve smokinlerde tarzın adresi haline gelen Bisse, gömlekleri ile de göz dolduruyor. Tekstil sektöründe yılların tecrübesini misafirlerine aktaran Ömer Saygılı, bir mağaza işletmecisinin yanı sıra misafirlerini doğru kıyafeti almaları konusunda yardımcı olarak yönlendirmeler yapıyor.


Bisse Mağazası ile çalışmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden Saygılı; 'Böyle büyük bir kuruluşun bir parçası olmak bizlere onur ve gurur veriyor. Bu anlamda Bisse'nin giyim sektöründe öncü marka olmasını sağlayan ve bizlere de bu ailenin bir parçası olma fırsatını sunan  sayın Mustafa Kefeli ve Onur Kefeli'ye teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.


Editör: Barış Köksal