Türk Telekom’un ciddi yatırımlara imza attığını vurgulayan Çerikçi, Mersin’deki alt yapı çalışmaları ile birlikte 4.5G hızı Türk Telekom ayrıcalığı ile ciddi bir boyuta ulaşacağını ifade etti.

İşte Çukurova Expres Gazetesi Editörlerimizden Barış Köksal’ın Mustafa Bülent Çerikçi ile yaptığı o özel röportaj;

Türk Telekom’un hizmet alanlarından bize bahseder misiniz?

Türk Telekom, TTNet ve Avea birleşerek, Türk Telekom çatısı altında buluştular. Bu 3 firma tek bir isim adı altında, ciddi bir yatırımla Türkiye’deki iletişim sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Türk Telekom olarak ev ve iş yeri telefonları, internetleri, sabit ve mobil taraflarını kapsayan bir grup mağazası olduk. Dolayısıyla artık Türk Telekom mağazasına gelen insanlar, ev ve iş yeri internetlerinin, telefonlarının, mobil cihazlarının faturalarını ödediği gibi, ev telefonu ve iş telefonu üzerine, internet üzerine cihaz kampanyalarından da faydalanabilecek. Türk Telekom kendi markasını oluşturarak cihaz yelpazesini genişleterek büyük yatırımlar yaptı. Son teknoloji telefonlar, yedek parça ve aksesuar alanında büyük yatırımlara imza atarak kendi ürünlerini piyasaya sunuyor. 

Ayrıca Türk Telekom’da Tivibu ile hiçbir programı, diziyi yada sinema filmini kaçırmadan izleme, UEFA Ligindeki maçları Tivibu sayesinde izleyebilirler. Tivibu artık her evde olması gereken bir sistem. Türk Telekom farkı ile Tivibu’da maç paketleri ve sinema paketleri oldukça avantajlıdır. 



Türk Telekom’un hedefi nedir?

Türk Telekom’un hedefi, bu mağazaları ciddi bir elektronik mağaza haline getirmektir. Bilgisayarınızı, cep telefonunuzu, LED ve LCD televizyonunuzu, cep telefonu ve ev telefonu üzerinden 24 ay taksitle alabilme imkanı sunuyoruz. Bunun yanı sıra biliyorsunuz Türk Telekom 4.5G ile çok ciddi bir atak yaptı. 4.5G’de hızlı bir yatırım uygulanıyor. Her geçen gün abone sayısı ciddi oranda artan Türk Telekom, Türkiye genelinde iletişim ağında birinciliği eline alacaktır.
 
Mersin’in internet alt yapısını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Mersin’de şuanda ciddi oranda bir alt yapı çalışması gerçekleşiyor. 4.5G alt yapı ile destelenecek ve ciddi oranda bir hız ulaşması planlanıyor. Türk Telekom bu bağlamda al yapı olarak Mersin’e desteğini esirgemiyor. 4.5 hayatımıza girdikten sonra, internet üzerinden indirilen bir video, maksimum hıza ulaşarak süreyi en aza indirerek saniyeler içerisinde dosyanın inmesini sağlayacak. Gerekli alt yapılar oluşturulup desteklendikten sonra Türk Telekom ayrıcalığı ile vatandaşlarımız jet hızında bir internete sahip olacaklar. 



4.5G hızı operatörler arasında değişkenlik gösteriyor mu?

4.5G hızı operatörler arası muhakkak değişim gösterebiliyor. Türk Telekom şuanda 4.5G hızına en fazla yatırım yapan operatördür. Başka bir operatör kullanan vatandaşlarımız şuanda Türk Telekom’un bu konudaki yatırımlarını ve ciddiyetini fark ederek Türk Telekom’u tercih etmeye başladılar. Bu da Türk Telekom’un ayrı bir gururudur.

Türk Telekom’un kurumsallık ağını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bizim grup mağazalarımızda artık kurumsal bir kimlik var. Türk Telekom kurumsal kimliğe bürünme hususunda ciddi bir titizlik gösteriyor. Çalışanların giyiminden tutun, mağazaların konseptine kadar her şey aynı olmasına önem veriyor. Ülkedeki bütün mağazalarımızın ışıkları son teknoloji sistemle genel merkez tarafından aynı anda açılıp aynı anda kapanıyor. Bu da kurumsal hizmetin oluştuğunu gösteriyor. 

Biz Çerikçioğlu iletişim olarak Türk Telekom’un Mezitli şubesi olarak hizmet veriyoruz. 2011 yılından bu yana Mezitli’de hizmet veriyoruz. Türk Telekom’un kurumsal kimliğinden hiçbir zaman ödün vermeyerek, güler yüzlü personelimiz ile birlikte hizmet vermeye devam ediyoruz. Şuanda mağazamızda cihaz yelpazemiz oldukça geniş. Vatandaşlarımız Çerikçioğlu Türk Telekom bayisinden son teknolojiye sahip olan ürünleri temin edebilirler. 

Şuanda revaçta olan ürününüz hangisi? Vatandaşlarımıza son teknolojiden faydalanmaları için hangi cihazı önerirsiniz?

Türk Telekom cihazda da kendi markasını dünya devi markalarla anlaşarak, Huwai’nin Honor cihazını Türk Telekom adı altında sunuyor. Bu telefonumuzun 20mp kamerası, 3GB Ram, 8mp ön kamerası ile bu son teknoloji ürünü özel bir fiyatla müşterilerimize sunuyoruz. Ciddi oranda satışı gerçekleşen bu cihazı kullanan herkes memnun ve en ufak bir şikayet almadı. Bu ürünü vatandaşlarımıza gönül rahatlığı ile önerebilirim. 



 
Editör: Barış Köksal