www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Bize CHP Mersin'in yeni yönetiminizden bahseder misiniz.?

Mersin’deki  İl kongremiz son derece demokratik son derece barışçıl, saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirildi. 3 aday yarıştı ve bu adaylarda birbirlerine barışçıl bir şekilde sahnede kazananı tebrik ettiler. 

Yeni yönetim olarak hedefleriniz nelerdir.?

Mersin için umarım hayırlı uğurlu  başarılı bir yönetim olur ki  bunun için gerek  İl Başkanı gerek yönetimdeki diğer  arkadaşlarım var gücüyle çalışmaya başladık.  Hedefimiz Mersin’de Cumhuriyet Halk Partisi'ni birinci parti yapmak.  Mersin’de bunu gerçekleştirirsek bu tüm Türkiye’ye de etkisi olur. Bizim görevimiz Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Mersin’de en iyi şekilde taşımak. Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz çok kısa bir zamanımız var, hedefimiz büyük, yapacağımız işler çok. Bütün yönetici arkadaşlarım  ve İl Başkanım bununla ilgili çok ciddi mesai harcıyor, elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
 
Genel ve Yerel seçimlerde neler yapmayı planlıyorsunuz.? 

Bizim önümüzde ilk önce olarak genel seçimler var. Bizim hedefimiz genel seçimlerde başarılı olmak. Genel seçimler bittikten sonra tabi ki siyaset hiçbir zaman bitmiyor. Siyaset her zaman var, siyaset seçimden seçime olan bir şey değil. Genel seçimlerden sonra bütün hedefimiz yerel seçimler. Çünkü genel seçimler sonrasında yönetimimizin mutlaka çok iyi bir çalışma yaparak yerelde tekrar CHP'yi Mersin'de iktidara taşıması gerekiyor. Tabi şu an bunu konuşmak için çok erken. Önce genel seçimlerde, sonra yerel seçimlerde iktidar olmak istiyoruz.

Mersin’de durdurulan projeler hakkında neler yapmayı hedefliyorsunuz.?

Durdurulan projeleri özellikle İl Başkanımız yakından takip ediyor. Durdurulan projelerle ilgili biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerek Mersin’de STK’lar bazında, gerek Milletvekillerimizin mecliste yapacağı çalışmalar ile bu konunun takipçisi olacağız. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Konuya vakıfız, konunun takipçisiyiz.


Yeni yönetim olarak Mersinliler'e neler söylemek istersiniz.?

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün Mersinliler'e ve bütün diğer partililere kucak açıyoruz. Kendi seçim programımızı iyi anlatmak ve seçim programlarımızı mutlaka takip etmelerini, partimizin tarımla ilgili programlarını, eğitim, sağlık ve daha bir çok projelerimizi iyi takip etmelerini istiyoruz.

Eğer konularla ilgili bilgi almak isterlerse partimizin il ve ilçe internet sayfalarından bilgi alabilirler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin var olması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ileri ve gelişmiş ülkeler arasında yer alabilmesi için bütün parti programlarımızı ona göre ayarlamış durumdayız ve bunun için çalışmalarımız devam ediyor. 

Gerçekten Türkiye'yi ileri taşıyacak her alanda kadrolarımız mevcut. Tarımda, sağlıkta, eğitimde  bu kadrolarımız var. Seçmenler bunu takip ederlerse eğer bunun farkına varacaklardır. Biz yönetim olarak başarı için geldik ve bunu başaracağız.

Bu vesile ile tüm partililerimiz başta olmak üzere Mersinliler'in yeni yıllarını kutluyor, barış ve huzur içerisinde bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.
Editör: Barış Köksal