Barış Köksal - Özel Röportaj

‘ADAYIMIZ ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ’

CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Bülent Çerikçi, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’nin Mersin Büyükşehir adayı ve Meclis Üyeliği aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Mersin’de ipi göğüsleyeceğinin altını çizen Çerikçi, ‘CHP Vahap Seçer Başkanımızla yerel seçimlerde tarihi bir farkla seçimi kazanacaktır, buna inancımız tamdır. Tabi ki aday belirleme sürecinden önce parti içerisinde herkesin bir adayı vardı, fakat CHP’de gelenek ve örgüt terbiyesinin gerektirdiği husus şudur; Aday belirlendikten sonra herkes o adayın etrafında kenetlenir. Dolayısıyla da bu birliktelik ruhu ile taş binaya Vahap Seçer Başkanımızla birlikte CHP bayrağını dikeceğiz’ dedi.

‘MERSİN’İN YANINDA 3 BÜYÜK İLDE DE CHP HAKİM OLACAK’

CHP’nin adayları ile birlikte yere sağlam basan bir seçim politikası izlediğini belirten Çerikçi, ‘İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ve Ankara’da Mansur Yavaş ile CHP donanımlı adaylar çıkartarak yere sağlam basan bir seçim politikası izliyor. İstanbul ve Ankara adaylarından sonra İzmir adayı da donanımlı ve halkı kucaklayan bir yapıda olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimi kazanması ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışı tüm Türkiye’de hakim olacak ve martın sonundaki baharı vatandaşlarımıza yaşatacağız’ dedi.

‘GELECEK HEPİMİZİN, EMEĞİNİZ VAR, SÖZÜNÜZ DE OLACAK’

CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı ile ilgili konuşan Mustafa Bülent Çerikçi, ‘Mersin ve Mezitli’de emeği olan insanların sözü ve sözcüsü olmak için bu yarışa dahil olduk’ dedi. Mersin’in gelişimi ve gelecekteki vizyonuna katkı sunmak için çalışacağını belirten Çerikçi, ‘Gelecek hepimizin, emeğiniz var, sözünüz de olacak’ sloganıyla çıktığım yolda, Mersin’in gelişimi ve vizyonu için çalışacağım.  Geleceğe atılan adımlarda seçmenlerimizin büyük pay sahibi olduğunu ve bu yolda emekleri olduğunu biliyoruz. Emeği olan insanlar söz sahibi de olmalıdır. Ben de vatandaşlarımızın söz sahibi olması için onları temsil noktasında elimden gelen gayreti göstereceğime inanıyorum. Mersin bizim, Mezitli bizim!’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal