Girdiği bütün sektörlerde başarıyı yakaladığını vurgulayan Caretta Prodüksiyon İşletmecisi Muhammed Çetintaş, fotoğraf ve video alanlarında yaptıkları özenli çalışmalarla kısa zamanda büyük talep gördüklerini ifade etti.

İşte Çukurova Expres Gazetesi Editörlerimizden Barış Köksal’ın Caretta Foto Prodüksiyon işletmecisi Muhammed Çetintaş ile yaptığı o özel röportaj;



Caretta Foto Prodüksiyon’dan bize biraz bahseder misiniz?
 
Ben daha önce birçok farklı sektörde çalışmalarda bulundum. Girdiğim bütün sektörlerde başarılı oldum. Fotoğrafçılık işi gerçekten çok zahmetli, fedakarlık, yaratıcılık ve titizlik isteyen bir iş. Girdiğim bütün işlerde başarıyı yakalamam kendime güvenimi arttırdı ve bu sektörde de başarılı olacağıma inanarak, İstanbul’dan özel ve kaliteli bir ekip getirerek Caretta Foto Prodüksiyon’u hizmete sunduk. İşimizde şu anda başarılı bir yol izliyoruz. Yere sağlam basan ekibimle birlikte fotoğraf ve video alanlarında kaliteli işlere imza atmayı hedefliyoruz.

Caretta Foto Prodüksiyon olarak düğün, nişan, kına, sünnet vb. organizasyon fotoğrafları çekiyoruz. Çiftlerimizin Düğünlerinin her aşamasını ölümsüzleştirerek onlara unutamayacakları ve baktıklarında iç geçirecekleri bir anı teslim ediyoruz. Çekimlerimiz dış mekan ağırlıklı olmakla birlikte düğün esnasındaki anıların fotoğraf ve video hizmetini sunuyoruz. Bunların yanında Navona Otel müşterilerine, düğünden oluşan bir video klip hazırlayarak çiftlerimize özel bir hizmet sunuyoruz. 

Vatandaşlarımız neden Caretta Foto Prodüksiyonu tercih etmelidir?

Biz bütün çiftlerimizle ilk önce tanışma ortamı yaratarak, onların tarzlarını öğrenmek için kahve içip sohbet tadında zaman geçiriyoruz. Onların tarzlarını, tam anlamıyla nasıl bir albüm oluşturmak istediklerini anlayıp özel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Biz artık sıradanlaşan stüdyo çekimleri yapmıyoruz. Tamamen doğal ve akıcı, günümüze uygun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İşlerinde çok iyi olan ve hem teknik anlamda hem düşünce anlamında farklı pozlar üretebilen bir ekiple çalışıyoruz. Fotoğraflarımızda ve çektiğimiz videolarda en ufak ayrıntıyı bile düşünerek hareket eden bir ekibimiz var. Çekimlerimizi sistematik ve planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
 
Caretta Foto Prodüksiyon olarak Hedefleriniz nelerdir?

Sektör üzerinde gelinen son noktada yer almak istiyoruz. Bu nedenle başta Mersin olmak üzere tüm Türkiye’den çiftlerin düğün fotoğrafçılığı ve düğün hikayesi denilince ilk aklına gelen isim olmayı hedefliyoruz.


  
Caretta Foto Prodüksiyon fotoğrafçısı Ceyhun Göktaş İse Şunları İfade etti;

Caretta Foto Prodüksiyon olarak tüm çalışmalarımızda, çiftlerin ömür boyu seyretmekten keyif alacakları fotoğraf ve video çalışmaları hazırlamayı hedefliyoruz.

Bu nedenle albüm çalışmalarımızda teknik standartların dışında fotografik kalitesi ve izlenilirliği daha yüksek fotoğraflar; video çalışmalarımızda ise daha sinematik kadrajlar ve film mantığı ile kurgulanmış klipler, düğün hikayeleri hazırlıyoruz.
 
Ayrıca çalışmalarımızı farklı kılan kriterler: teknik yeterliliğin dışında çiftlerin yaşam tarzları, beğenileri, istekleri vb. doğrultusunda ortaya çıkarttığımız bütünüyle çiftlere özel benzersiz çalışmalar olmasıdır.

Sizi de kendi hikayenizi yaratmak için bizimle tanışmaya davet ediyoruz.

www.carettaproduksiyon.com
İnstagram : Caretta_foto
Telefon : 324 328 2865
Gsm : 0534 221 5208
 
Editör: Barış Köksal