cukurovaexpres.com olarak Navona Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Pulat ile, turizm ve otelcilik hakkında röportaj yaptık.

İşte Adil Pulat ile yaptığımız o röportaj;

Navona Otel'den bahseder misiniz?

Navona, İtalya’nın Roma kentinde 1. yüzyılda kurulmuş Domitian Stadyumu’nun bir parçası olan şehir meydanının ismidir. Şehrin en önemli ve hareketli meydanlarından birisi olan Piazza Navona, Roma’da halen buluşmalarda kullanılan en önemli kavşak noktalarından biridir. Navona Otel ailesi olarak bizlerde Mersin'e yeni bir soluk, farklı bir hizmet anlayışı, görkemli bir yapı kazandırmayı hedefledik. Otelimiz açıldığı ilk günden bu yana konaklama ve organizasyonlarda şehrimizin kalbi haline gelmiştir. Otelimiz konaklamalarında yerli, yabancı gerek münferit misafirler, gerekse şirket misafirlerimize otelimize girdikleri ilk andan itibaren güleryüzlü hizmet anlayışıyla başlayan konaklama tecrübelerine konforlu ve son teknolojilerle donatılmış odalarımız, özel ikramlarımız, açık büfe kahvaltılarımız ve tüm hizmetlerimizde profesyonellikle donatılmış bir deneyim yaşatmaktayız. Navona Otel, ismini aldığı Navona Meydanı gibi hareketli, dinamik, ilgi çekici ve benzersizdir.

Otelimiz bünyesinde beş adet toplantı ve balo salonu bulunmaktadır. Açıldığımız ilk günden bu yana 45 bin misafir ağırladığımızı, her geçen gün artan taleplerle birlikte organizasyon ve toplantılarda en iyi seçenek haline gelmekten onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Toplantı organizasyonlarında misafirlerimize teknik ekipmanlar ve kurulum, ikram ve ziyafetler, fiziki ve profesyonel hizmetlerimiz ile en iyi şekilde ev sahipliği yapmaktayız. Düğün, nişan, sünnet, doğum günü, baby shower, şirket yemekleri ve tüm özel günlerde misafirlerimize ilk andan itibaren otelimize ait olan organizasyon, süsleme, müzik, ikramlar, özel gala ve düğün menüleri, görsel showlarda hayallerinin üstünde güzellikte unutulmaz anlar yaşatmakta ve en önemlisi de güçlü dostluklar kurmaktayız. Başarımızın sırrı samimiyet, güven, içtenlik ve aitlik duyguları ile kendimize olan güvenimizdir.

Otelimiz 14 katlı olup, 72 oda, 2 kral dairesi ve 172 yatak kapasitesine sahiptir. 20 Kişiden 1.000 kişiye kadar tüm organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabileceğimiz 5 farklı balo ve konferans salonumuz bulunmaktadır.

Mersin Turizmi İle İlgili Görüşleriniz nelerdir?

Ülkemizin şu anda içerisinde bulunduğu durumun genel ülke turizmine olan olumsuz etkileri genellikle Antalya, Kuşadası gibi yoğun yabancı turistlerin olduğu bölgeleri etkilerken, bu bölgelerin iç pazara yönelmesine sebep olacaktır. Bu yönelme turizmi büyük ölçüde etkileyecektir. Mersin'de bulunan herşey dahil sezonluk otellerde bu durumdan ekilenecek olmasına ramen, Navona Otel olarak bizler bu olumsuz durumlardan business otel olmamız dolayısıyla konaklamalarımızda herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Bundan sonra da bir olumsuzluk yaşamayacağımıza da inanıyoruz. Tüm misafirlerimiz öncelikle dostlarımız ve ailemizdir. Banket ve organizasyonlarımızda da otelimiz açıldığı ilk günden bu yana 45 bin misafir ağırlamış olup her geçen gün artarak talep ve organizasyonlarımız artmaktadır. Mersin'e yeni bir bakış açısı, yeni bir soluk kazandırmanın gururunu yaşamaktayız.

İlerleyen Dönemdeki Projeleriniz nelerdir? 

Otelimiz bugün birinci yılını doldurmuş olmasına rağmen 72 odası, 5 adet konferans ve balo salonlarımızla tüm misafirlerimizin hizmetindeyiz. Bununla birlikte Mersin’e SPA ve Fitness anlamında yeni bir soluk getirecek en gelişmiş teknolojilerle donatılmış yeni bir komplex kurmak için plan, projelerimiz hazırlanmaktadır.









Editör: Barış Köksal