Mersin’de yenilikçi tasarımlarıyla ve teknolojisiyle, Türkiye’nin öncü markaları ile çalışan D Yapı Konsept evinizin bütün ihtiyaçlarını tek bir çatı altında topladı.
 
Gazetemizin sorularını yanıtlayan D Yapı Konsept Genel Müdürü Kazım Altıoğlu, ‘ İnsanların yaşamına değer katacak dünya markalarını tek bir çatı altında toplayarak, D Yapı Konsept olarak fark yarattık.’ Dedi.

İşte Çukurova Expres Gazetesi Editörlerimizden Barış Köksal’ın D Yapı Konsept Genel Müdürü Kazım Altıoğlu ile yaptığı o özel röportaj;

D Yapı Konsept’ten bize bahseder misiniz?

D Yapı Konsept olarak insanların yaşamında etkin rol oynayan, bir evin ihtiyaçlarını kapsayan bütün ürünlerini, üstün teknoloji ve tecrübe ile birleştirerek, dünya markalarını tek bir çatı altında topladık. Uzman mimari ekibimizle önce müşterilerimizi dinliyoruz, istekler doğrultusunda evinizin ihtiyacı olan doğru mutfağı, mimari çözümü, ankastre ürünleri ve banyoyu değerli müşterilerimize en üst düzey hizmet kalitesi ile sunuyoruz.



 
Biz işlerimizi büyük küçük diye ayırt etmeksizin güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin takibini büyük bir titizlikle yapıyor, montaj sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek uygun çözümleri sunuyor ve mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz. 

İnsanların zamanlarının ne kadar değerli olduğunun farkındayız, bunu bildiğimiz için onların ne istediklerini anlayıp, hızlı çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda insanları mağaza mağaza gezdirmemek için dünyanın en iyi markalarını Showroomumuzda beğenilerine sunuyoruz. 



Hangi markalar ile çalışıyorsunuz?

Bünyemizde Türkiye’nin en önemli mutfak markası olan Lineadecor ile Mersinlileri buluşturuyoruz. Türkiye’de lider marka olmasının yanında Lineadecor mutfakları, Orta ve Yakındoğu’dan, Avrupa ve Amerika’ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde sayıları her geçen gün artan yetkili satıcıları sayesinde ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor.
 
100 yılı aşkın bir süredir dünyanın en kaliteli markası olan Miele markasını da showroomumuzda Mersinlilerin beğenisine sunuyoruz. Beyaz eşya sektöründe çamaşır makineleri, kurutma makineleri, bulaşık makineleri gibi tüm ürünler 20 yıl kullanım esasına göre test edilmektedir. Bu testi sadece Miele gerçekleştirmektedir. 

Yenilikçi tasarımlarıyla ve teknolojisiyle öncü marka olan Siemens ankastre ürünlerinin tüm çeşitlerini mağazamızda bulunduruyoruz. Siemens yaratıcı, vizyoner buluşları ile modern ev aletlerinin geleceğine yön veren bir markadır. 



Bünyemizde bulunan bir diğer marka ise Franke; Evye, armatür, banyo armatürü, ankastre ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, bulaşık makinesi, ankastre ve solo çamaşır makineleri , kahve makinesi, çöp öğütücüleri, franke solid surface, Franke ceramic surface, Franke Stone by Lapitec yüzey malzemelerinin satışını gerçekleştiriyoruz. 

Duravit Vitrifiye de özgün tasarımları ile dünyanın en büyük markası olan Duravit, uluslararası seviyede iş yapan ve tüm dünyada 10 üretim tesisinde 5 bini aşkın çalışanı ile kökeni daima yenilik geleneğine dayanmış bir markadır. Duravit yenilikçi teknolojisi, olağandışı tasarımı ve yeni ürün segmentleri geliştirmesiyle bu ünlü markanın Mersin ana bayisi konumundayız. 

Yapı Market bölümümüzde ise; Hüppe duşakabinleri ile banyoları daha farklı hale getiriyoruz. Hüppe, alanında inovasyon ve kalite ile özdeşleşmiştir. Banyonuzda kalite, estetik ve işlevselliğin tüm seçeneklerini Hüppe ile mağazamızda beğeninize sunuyoruz. 

Ayrıca bünyemizde, Almanya’nın lider parke üreticisi olan Haro ve Balterio yerli ürün gruplarında Peli parkenin tüm ürünleri de mevcuttur.  

 


 
Editör: Barış Köksal