Erka Cam Balkon, yapmış olduğu hizmetlerle ve üretim alanları Mersin’de ve yurt dışında hizmet vermeye devam ediyor. Cam Balkon, PVC ve Alüminyum korkuluk alanlarında hizmet veren Erka Dekorasyon, tam anlamıyla evinizin hastanesi… 

Çukurova Expres Gazetesi olarak Erka Cam Balkon Genel Müdürü Güray Kuru ile Erka Cam Balkon’un hizmet alanlarını konuştuk.

İşte Güray Kuru ile yaptığımız o röportaj;

Erka Cam Balkon’dan bize biraz bahseder misiniz?

Erka Cam Balkon bünyesi altında cam balkon üretimi yapıyoruz. Aynı üretim tesisi Organize Sanayi Bölgesi içerisinde olan PVC sektöründe de iş yapıyoruz. 10 yıllık cam balkon firmasıyız, 94 yılından bu yana da PVC sektöründeyiz. Bunların dışında Alüminyum korkuluk işleri de yapıyoruz. Daha önce aile şirketiydik ve 10 ay önce Erka Dekorasyon olarak ayrı bir şirket kurduk. Erka Cam Balkon bünyesi altında şuanda 20 kişi çalıştırıyoruz. Mersin’de şuanda Yenişehir ve Erdemli bölgelerinde 7 adet bayiliğimiz var. Bu bayilerimizde hazır üretim yapıyoruz ve bunların 4 tanesi montaj dâhilinde olan bayilerimizdir.  

Erka Cam Balkon’un diğerlerinden farkı nedir?

Erka Cam Balkon 10 yıllık bir firmadır. Cam balkon üreticisi olarak Mersin’de ilk olmamız bizi diğerlerinden ayırsan özelliklerin başında yer alıyor. Kullanmış olduğumuz malzemeler ve yapmış olduğumuz işçilik diğerlerinden çok farklıyız. Yılda 10 bin cam balkon perakende satışımız var. Çalıştırdığımız elemanlarımız işini özveri ile yapan insanlardır. Yaptığımız işin her zaman arkasındayız ve kalite standartlarının üstünde hizmet veriyoruz. 

Cam Balkon sistemlerinin faydaları nelerdir?

Balkonunuzu cam balkonla kaplayarak rüzgârdan ve yağmurdan korunabilirsiniz. Tozlu ve kirli hava cam balkon sayesinde evinizden uzak duruyor. Balkon keyfiniz sırasında dış ortamdan gelen gürültüyü azaltıyor. Cam Balkon sistemleri yaz kış balkon keyfi yapmanızı sağlıyor ve cam balkon sayesinde fazla kullanamadığınız balkonunuz, ekstra bir odaya dönüşüyor.

Erka Cam Balkon’un hedefleri nelerdir?

İlerleyen zamanlarda cam balkon sektörünü daha büyük hale getirip, seri üretim hattını kurarak, cam balkonda büyük bir firma olma hedefindeyiz. Şuanda Irak’ta 2 Kıbrıs’ta 3 adet bayiliğimiz var. Burada hazır üretim yapıp, yurt dışı bayilerimize dağıtım gerçekleştiriyoruz. İlerleyen zamanlarda yurt dışı sevkiyatlarımızı fazlalaştırmak istiyoruz. Bunu da en kısa zamanda başaracağımıza inanıyorum. 

Editör: Barış Köksal