Makine parkurunu geliştirerek yaptığı işlerle kısa zamanda Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Gradi Cephe Sistemleri,16-19 Şubat tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları’nda 135 m2 üzerine kurulu standı ile fuara damga vurdu. Fuara özel butik imalat ile yenilikçi bir tasarım ortaya koyan Gradi artık tüm Türkiye’ye hizmet verebiliyor. 

Gradi Cephe Sistemleri; slikon cephe, kompozoit cephe, kapaklı cephe, alüminyum doğrama, otomasyon sistemleri ve farklı küpeşte çözümlerinin imalat ve uygulaması alanında faaliyet göstermektedir.  

Gradi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ramazan Gök, “Sürekli büyüyen ve çeşitlenen talepleri karşılamak için yatırımları büyütme kararı aldıklarını ve Türkiye’nin birçok noktasında faaliyet gösterdiklerini ifade etti.” 
Küçük bir atölyeden 10 bin m2 ye... 



Gradi küçük bir tabela atölyesinde doğdu. 38 yıl önce tabelacılıkla başlayan öykü, sabırla, titizlikle ve azimle bugünlere geldi. Önce Fener Tabela, sonra Fener Matbaa, daha sonra da Ajans Fener olarak ticari hayatına devam etti. Hep bir sonraki iş, öncekini kapsayarak genişledi. Müşteriyi merkeze alarak, planlı ve programlı çalışarak; kaliteli üretim, mükemmelliği arama ve yenilik temel çalışma prensibi oldu. Sektördeki gelişmeleri takip ederek, teknoloji ve kalite standartları konusunda sürekli büyüme hedeflendi. Ajans Fener, 2011’de büyümenin getirdiği zorunluluklarla birlikte kurumsallaşarak Gradi adını aldı. Üretim hattı büyüdü, kadro genişledi ve faaliyet alanları çeşitlendi. Bu çeşitlilik ile birlikte Gradi Cephe Sistemleri de hayata geçti. 



Ramazan Gök, 38 yılı aşkın sektör deneyimi, günden güne gelişen altyapısıyla reklam, tanıtım ve cephe sistemlerinde estetik ve işlevsel çözümlerle hizmet verdiklerini; çok katmanlı yatırım anlayışıyla sektörün gelişimi ve stratejilerine uygun konumlanarak daima dönüşebilen bir yapıyla ilerlediklerini ifade etti. 10.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesisiyle Gradi Yönlendirme ve Cephe Sistemleri tanıtım stratejilerinin geliştirilerek pazara çıkışını sağlayan yaratıcı ekibin olduğu Gradi Ajans ve baskı çözümlerinin uygulandığı Gradi Matbaa ile etkileşimli ve organize bir yapı olarak hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Gradi, kaliteli ve istikrarlı büyüme ilkesi doğrultusunda teknoloji ve sektörün dinamiklerini doğru analiz ederek, çözüm ortaklarıyla birlikte gelişmeyi hedefliyor. 

Gradi’nin Mersinin Uluslararası bir marka kent olması konusunda Uluslararası Akdeniz Oyunları, Uluslararası Mersin Maratonları ve ATP Chalenger Tenis turnuvası gibi projelerde sunduğu başarılı hizmetler büyük ses getirdi. Son teknoloji makine donanımı ve işlerinde uzmanlaşmış zengin kadrosu sayesinde bu organizasyonların tasarım ve açık hava panellerinin hem imalatı hem de uygulaması başarılı bir şekilde yapıldı. Öte yandan, yurt çapında faaliyet gösteren Fıratpen, Mitsubishi Elektrik, Alarko, Meltem Çocuk Mobilyaları gibi kurumsal firmaların çözüm ortağı oldu. Her zaman kaliteli üretimi, dolayısıyla müşteri memnuniyetini esas aldı.



Gradi İnşaat Sektöründe

Gradi, 2013 yılında reklamcılığın yanında Gradi Cephe Sistemleri adı altında ayrı bir şirket olarak doğrudan inşaat sektörünün içine girdi. Yaklaşık 10.000 m2 lik alanda,  ileri teknoloji makine parkuruyla donatılmış üretim bantları oluşturdu. Gradi Cephe Sistemleri, İtalya’dan ithal edilen 4 eksen CNC profil işlem merkezi, otomatik çift kafa kesme makinesi, CNC köşe presi makinesi, takoz kesme makineleri ve CNC panel işleme merkezi sayesinde Türkiye’nin her noktasında büyük projelere imza atıyor.

Ramazan Gök, kaliteli üretim, mükemmelliği yakalama ve müşteri memnuniyeti ilkesinden asla vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.


 
Editör: Barış Köksal