Abiyeden takıya, çantadan parfüme, dünya markalarını Mersinli iş kadınları ile buluşturan Gigs Giyim Kurucusu Gülgün Ballı, ‘Mağazamızda bulunan dünya markaları ürünlerle Mersinli kadınlarımıza şıklık sunuyoruz’ dedi.

İş dünyasının tanınan isimlerinden olan Gülgün Ballı, anlaşmalı oldukları dünyaca ünlü giyim markalarını Mersinlilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, ‘İş kadınlarımızın marka ürün bulmakta çektiği sıkıntıları göz önünde bulundurarak, özellikle abiye ve çanta koleksiyonlarımızda anlaşmalı olduğumuz firmalarla ortak hareket ederek bünyemizde marka ürün bulunduruyoruz. Satışın yanında kiralama olarak da hizmet veriyoruz. İsteğe bağlı olarak Mersin’in önemli terzileri ile iş ortaklığımız çerçevesinde özel dikim hizmetimiz mevcut. Özellikle çanta koleksiyonlarımız, Mersin’de az rastlanan modellerdir. Kadınlarımız buna çok dikkat ediyor. Özel davetlerde, gecelerde, düğünlerde fark yaratan ürün yelpazemizle her kesime hitap ediyoruz’ dedi.

Viranşehir mahallesi Cengiz Topel caddesi üzerinde hizmet veren Gigs Giyim, kısa sürede büyük beğeni topladı. Ürün kalitesi ve farklı modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Gigs Giyim, Mersin markası olmaya aday. Gigs Giyim Kurucusu Gülgün Ballı, Gigs’in sadece bir giyim mağazası olmadığını belirterek, aynı zamanda stil danışmanlığı hizmeti verdiklerini de ifade etti. Ballı, ‘Gigs geniş ürün ağına sahip bir mağazadır. Bu açıdan her kesime hitap edebiliyoruz. Gigs Giyim sadece bir mağaza değil aynı zamanda Mersinlilere stil hizmeti veren bir yer olacaktır. Bazı kadınlarımız özel günlerde giyinme konusunda kararsız kalabiliyorlar. Biz bunu ortadan kaldırmak adına, kişiye ve mekana uygun kıyafet tercihlerimizle sitil danışmanlığı yapıyoruz. Bu bizim en önemli özelliklerimizden biridir. Sektördeki tecrübeli kadromuzla birlikte bu alanda Mersin markası olmayı amaçlıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Gigs Giyim İletişim: 0546 245 45 66

Editör: Barış Köksal