Editörümüz Berivan Sürgit, Özel Mersin Fizyomed Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucularından Dr. Fatih Gün'e, Fizyomed'in gelişimi ile ilgili sorular sordu.. İşte o röportaj:

Fizyomed olarak  yeni hizmet binasından biraz bahseder misiniz.?

Fizyomed olarak, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında kendimizi geliştirmek için yatırım ve hizmet anlamında her geçen gün yeni projelere imza atmaktayız. Yeni cihazlar temin ederek kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yeni hizmet binamız 7 katlı bir tıp merkezi olarak kısa süre içerisinde Mersin’de hizmet vermeye başlayacaktır.

Yeni hizmet binanızda vereceğiniz tedavilerden kısaca bahseder misiniz.?

Yeni binamızda fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında yeni gelişen hizmetleri daha kapsamlı olarak Mersinlilere sunacağız. Mersin’de çok geniş bir tedavi yelpazesini tek bir merkezde en iyi şekilde vermeye çalışarak hasta memnuniyeti sağlayacağız.

Yeni hizmet binamızda;

1- Hidroterapi 

2- Fizik tedavi ve Rehabilitasyon

3- ANTALGIC TRAK adlı omurga dekompresyon cihazı   (bel ve boyun omurga tedavisinde yeni bir yaklaşım)

4- Egzersiz ve pilates salonları

5- Güzellik ve sağlıklı yaşam ünitesi

6- Proloterapi, Nöral terapi, yüksek yoğunluklu lazer tedavisi, manuel terapi, kuru iğneleme, kinezyo bantlama hizmetleri verilecektir.

Tabi bu hizmetlerin yanında istihdam sayımız da artacak. Şu an 50 kişilik personel sayımızı yüzde 20, yüzde 30 daha arttırmayı planlıyoruz. 

Peki bu hizmetlerle Fizyomed olarak Mersin’de neyi hedefliyorsunuz.?

Doğru, etik ve tedavi odaklı bir hizmet vermeyi, hasta memnuniyetini daha da arttırmayı amaçlıyoruz. Fizyomed on yıllık geçmişinde bu hedeflere ulaştı fakat biz daima daha iyiyi hedefliyoruz.  Yeni alanlarımızdaki hizmetlerimizle Mersinliler'in tek bir noktada ağrı ve romatizma konusunda birçok hizmeti bulabilmesini sağlayacağız.

Mersin her geçen gün gelişen bir kent; özel işletmeler de kentimizin bu gelişimine ayak uydurmak zorunda. Biz de Fizyomed olarak bu gelişimi olumlu buluyor ve gelişimin bir parçası olmaya çalışıyoruz. Kentimiz önümüzdeki yıllarda ülkemizin yükselen trendlerinden birisi haline gelecektir. Marmara havzasında yaşanan doluluktan dolayı, yatırımlar kentimizin lojistik anlamındaki üstünlüğünden dolayı Mersin'e kaymak zorundadır. Biz Fizyomed olarak geleceği planlayarak çalışıyoruz. Yatırımlrımızı sadece bugünü düşünerek değil, ileriye dönük bakarak yapıyoruz.
 
Fizyomed ailesi olarak Mersinliler'e sağlıklı ve mutlu yaşamlar dileriz.




Editör: Barış Köksal