Mersin’de güvenlik kamerası denildiğinde akla ilk gelen firmalardan olan Bema Güvenlik, D’cam markası ile Mersin’de fark yaratmaya devam ediyor. Çözüm ortakları ile kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet çizgisini bozmayan Bema Güvenlik, D’cam markası ile bölgenin güvenlik kamerası ihtiyacını karşılıyor.

Bema Güvenlik Genel Müdürü Esra Özgür, kalite ve güvenin kendileri için olmazsa olmaz olduğunu belirterek, ‘Bema Güvenlik bünyesinde D’cam markamız ile kalite ve güven çizgisinde birçok başarıya imza attık. 2005 yılında kurulan firmamızı başarılı bir şekilde bu günlere taşımanın gururunu yaşıyoruz. Güvenlik sistemlerinde sektörün en kaliteli markası olan D’cam ürünleri ile birçok bölgede büyük işlere imza attık. Markamızın güvenilirliğini kısa sürede tüm dünyaya kanıtladık’ dedi.

‘SATIŞINI YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLERİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ’

D’cam marka kameralarla sektörde ivmeyi yakalayan Bema Güvenlik, satış sonrası hizmetleri ile de çözüm ortaklarından övgüler alıyor. Oluşabilecek herhangi bir arızada teknik ekip desteği ile kısa sürede sorun çözümünü sağlayan Bema Güvenlik, müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Satışını yaptıkları ürünlerinin her zaman arkasında olduklarını belirten Bema Güvenlik Genel Müdürü Esra Özgür, ‘Türkiye’de güvenlik sistemleri sektöründe öncü bir firma özelliği taşıyoruz. Bu konumumuzu satışını yaptığımız ürünlerin kalitesi ve satış sonrası verdiğimiz hizmetlerle sağladık. Bu güne kadar hiçbir çözüm ortağımızı mağdur etmedik. Teknik ekibimiz ile birlikte sorunlara anında çözüm üreterek, müşterilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırdık’ dedi.

‘SÜRPRİZ PROJELERLE GELİYORUM’

Mersin’de genç yaşta birçok STK’da görev alan Esra Özgür, Mersin’de yeni kurulacak derneklerden başkanlık teklifi alıyor. 2015 yılında Londra’da tamamladığı eğitimin ardından Mersin’e gelen Özgür, kısa sürede siyasi ve sosyal kariyerine artı değerler katmayı başardı. Başarıyı yakalamanın tek yolunun çalışmak olduğunu belirten Özgür, sürpriz projelerinin de sinyallerini vererek, ‘İş, siyasi ve sosyal kariyerimde başarıyı yakalamak için her zaman yoğun bir tempo ile çalışıyorum. Başarıyı yakalamanın tek yolu çok çalışmaktır. Bu yüzden kendimle baş başa kaldığım zamanlarda her zaman vizyonum için her zaman daha büyük adımları düşündüm. Kısa süre içerisinde sürpriz projelerle Mersin’de büyük işlere imza atacağım’  ifadelerini kullandı.

Bema Güvenlik İletişim: (324) 358 07 10 - (324) 238 07 10

Editör: Barış Köksal