2005 yılında faaliyete başlayan Bema Güvenlik, Esra Özgür’ün 2015 yılında Genel Müdür olarak göreve başlamasının ardından ivme kazandı. Sektörün öncü markası olduklarını belirten Özgür, ‘2005 yılından bu yana Bema Güvenlik olarak D-Cam marka güvenlik kameraları ile sektörde geniş bir kitleye hitap ediyoruz. 13 yıldır hizmet verdiğimiz sektörde güven ve itibar kavramlarına büyük önem verdik. En büyük özelliğimiz; satışını gerçekleştirdiğimiz ürünün teknik servis desteği ve oluşabilecek herhangi bir sorunun giderilmesi hususunda her zaman arkasında oluyoruz. Bünyemizde her segmentte ürünü barındırıyoruz. Çözüm ortaklarımızın taleplerini ve önerilerini her zaman dikkate alarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. En büyük gücümüzü referanslarımız olarak görüyoruz.

‘DURUŞ, KALİTELİ ÇİZGİ VE GÜVEN’

Güvene dayalı hizmet verdiklerini belirten Özgür,  ‘Güvenlik sistemleri ciddi sorunları önleyen ve firmalar adına büyük önem taşıyan bir hizmettir. Bu hizmetin sorunsuz bir şekilde verilmesi için sistematik çizgimizden ödün vermiyoruz. 13 yıllık hizmet kalitemizi bu doğrultuda oluşturduk’ dedi.

‘MERDİVEN ALTI İŞLETMELERE DİKKAT’

Merdiven altı işletmelerin sektörü ve tüketiciyi olumsuz yönde etkilediğini belirten Özgür, ‘Her sektörde olduğu gibi güvenlik kamerası sektöründe de taklit ürünler ne yazık ki mevcut. Ürünün dış kasasını birebir benzeterek piyasaya sürüyorlar. Markayı kullanarak yapılan bu sahtelik hem markanın zedelenmesine hem de tüketicinin mağdur olmasına neden oluyor. O yüzden tüketiciler bilindik ve profesyonel hizmet veren yerlerden alışveriş yapması gerekiyor’ ifadelerini kullandı.

‘ENFLASYONLA MÜCADELE’

Enflasyonla mücadele vurgusu yapan Özgür, ‘2019 yılı itibari ile enflasyonla topyekün mücadele kapsamında gerekli indirimler ve kampanyalarımızla yepyeni başlangıçlar yaparak, ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda ilerleyen ve daima ileriye giden bir firma olarak vizyonumuz ve misyonumuzun çizgisinde yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

‘KADIN GİRİŞİMCİLERİN DİK DURUŞU VE KARARLILIĞI GÖZ KAMAŞTIRIYOR’

Türkiye’de kadın girişimcilerin son yıllarda ciddi oranda artış gösterdiğini belirten Özgür, ‘Kadın girişimcilerimizin son yıllarda ülkemizde artış göstermesi bir kadın girişimci olarak beni çok mutlu ediyor. Dik duruş ve kararlılıkla ilerleyen kadınlarımız ülkemizin ve ekonominin vazgeçilmez parçası haline geldi. Araştırmacı ve üreten kadınlarımızın varlı ülkemizin gücüne güç katacaktır’ dedi.

Editör: Barış Köksal