Mersin'de Cam balkon, dekorasyon, alüminyum korkuluk ve PVC sektöründe hizmet veren Erka Dekorasyon, 20 personeli ile birlikte Mersin'de ve Erdemli'de faaliyet gösteriyor. 

İnşaat sektörünün yapı taşlarından olan Erka Dekorasyon, Erdemli şubesi ile birlikte iş hacmini genişleterek ivme kazandı. Cam balkon üreticisi olarak Mersin'de ilk olma özelliği taşıyan Erka Dekorasyon, Mersin'de köklü firmalara dekorasyon ve cam balkon hizmeti vermeye devam ediyor. Toplu işlerin yanı sıra evlere ve iş yerlerine yaptıkları uygulamalarla farklılık kazandıran Erka Dekorasyon, sektöründe Mersin'in öncü firmaları arasında yer alıyor.

İnovasyon doğrultusunda her geçen gün gelişen teknolojiye ayak uydurarak hizmet verdiklerini belirten Erka Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Güray Kuru, 'Yaklaşık 10 yıl önce girdiğimiz yapı sektöründe Mersin'in önemli firmalarıyla ticaret yaparak inovasyon doğrultusunda her geçen gün kendimizi geliştirdik. Yaptığımız işlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak başarımızı taçlandırdık. Erdemli şubemiz ile birlikte büyüme oranlarımızı artırarak, sağladığımız istihdamla önce kentimizin daha sonrada ülkemizin ekonomisine katkıda bulunma hedefi ile sektörde ilerliyoruz' dedi.

Mersin'in henüz işlenmemiş bir kent olduğunu vurgulayan Kuru, 'Mersin yatırıma açık bir kenttir. Kentimize yapılan bir yatırım birçok sektörü etkiliyor ve bu da iş hacmini genişletiyor. Sektörler arası ticaretin gelişmesi için Mersin'e daha fazla yatırım yapılması gerekiyor. Bunun içinde Mersin'in tanıtımı yapılarak yabancı yatırımcıları kentimize çekmemiz gerekiyor' dedi.
Editör: Barış Köksal