Mersin Mezitli’de faaliyet gösteren Karlı Mühendislik, açıldığı günden bu yana birçok işletmeye ve evlere hizmet verdi. Hava değişiminin oldukça sık yaşandığı Mersin’de klima ve kombi kullanımı hakkında bilgiler veren Karlı Mühendislik Kurucusu Dilan Karlı, ‘Mersin’de ani iklim değişiklikleri çok fazla yaşanıyor.  Birçok kişi kombi kullanımında aç-kapat hatasına düşüyor. Kombilerin verimli kullanılabilmesi ve tasarruf sağlanması adına belirli bir ayarda tutarak istikrarlı bir şekilde açık kalması gerekiyor. Evden çıkışlarda kombilerin kesinlikle kapatılmaması gerekiyor. Sürekli açılıp kapatılan kombi ciddi derece enerji harcıyor ve bu durum faturalara olumsuz yönde yansıyor’ dedi.

Evde ve iş yerlerinde kullanılan klimaların bakımının zamanında yaptırılması gerektiğini belirten Karlı, ‘Klima kullanımında dikkat edilmesi gerek en önemli noktalardan biri de filtre temizliğidir. Filtresi kirlenen klimaların performansında düşüklük ve daha fazla enerji tüketimi görülebilir. Bu sebeple klima bakımlarını teknik servisinizi arayarak düzenli olarak yaptırmanızda fayda var’ dedi.

‘SATIŞ SONRASI HİZMET’

Sektörde Daikin marka ürünleri ile klima ve kombi satış hizmeti veren Karlı Mühendislik, ürün sonrası teknik servis hizmeti ile Mersinlilerin beğenisini topladı. ‘Satışını yaptığımız ürünlerin her zaman takipçisiyiz’ diyen Dilan Karlı, ‘Mersinlilere hizmet vermekten dolayı ve dünya çapında kendini kanıtlayan Daikin markasıyla çalışmaktan oldukça mutluyuz. Kalite çizgisiyle ön plana çıkan Daikin ürünleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de büyük ilgi görüyor. Karlı Mühendislik olarak, satışını yaptığımız ürünlerin her zaman takipçisiyiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak teknik servis hizmetimizle müşterilerimizin anında mağduriyetini gideriyoruz’ dedi.

YILSONU KAMPANYALARI

Çeşitli ürün seçenekleri ile Mezitli’de hizmet veren Karlı Mühendislik, kalite ve fiyat politikasıyla da dikkatleri üzerine çekti. Yılsonu indirimleri ile fark yarattıklarını belirten Karlı Mühendislik Kurucusu Dilan Karlı, ‘Daikin marka ürünlerimiz başta olmak üzere her segmentte ürün çeşidimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Yılsonu kampanyalarımızla fark yaratıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal