Forum Mersin yanındaki d’cup coffee co’nun franchising haklarını devralan Mersinli genç iş kadını Nesli İpek ve  d’cup coffee co Kurucusu Emel Yılmaz sorularımızı yanıtladı.

YENİ NESİL KAHVE ANLAYIŞI

Bir kahve içiminden, saatlerce süren sohbetlere  yeni nesil kahve anlayışına farklı bir soluk kazandırmayı amaçlayan d’cup coffee co, muhteşem kahve deneyimleri ile Mersin’e farklı bir soluk getiren d’cup coffee co İşletmecisi Nesli İpek, ‘Dinamik, enerjik, kahveyi tutkuyla hazırlayan ve sunan güçlü bir ekiple samimi ortamında d’cup coffee co ilk açıldığı günden itibaren dikkatimizi çekmişti. Alışılagelmiş işletmecilik anlayışının dışına çıkan bu tarzın franchising vereceğini duyduğum ilk gün heyecanlanmıştım. Bu düşüncemizi eşim ve ailem ile paylaştıktan sonra böyle önemli bir yatırım yapmaya karar verdik. 

‘ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ’


‘İnsanların zamanı çok önemli. Biz, bu önemli anları daha keyifli geçirmelerine ortam sağlamak istedik’ diyerek konuşmasını sürdüren Nesli İpek, ‘Amacımız Mersin’de insanların zamanlarını keyifli bir şekilde geçirebilecekleri, güzel bir ortam yaratabilmek. d’cup coffee co hem dekorasyonu, hem sıcak ortamı, hem de lezzetleri ile buna zemin yaratabilecek bir mekan. Önümüzdeki günlerde çok güzel organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğimizi düşünüyorum. Mersinliler’in yoğun tempo içerisinde nefes alabilecekleri bir ortama ev sahipliği yapabilmek çok güzel’ dedi.

‘d’cup ÖNEMLİ BİR MARKA OLACAK’

d’cup coffee co’nun ilerleyen yıllarda bölgede önemli bir marka haline geleceğinin altını çizen İpek, ‘Biz markaya inanarak bu yatırımı yaptık. Şu an Adana ve Mersin’de olan d’cup coffee co’nun bir çok franchising vereceğine inanıyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan marka yöneticisi Emel Yılmaz’a teşekkür ediyorum’ dedi.

EMEL YILMAZ: MARKAYA GÜVEN ÖNEMLİ

d’cup coffee co’nun Kurucusu Emel Yılmaz ise, insanların markaya olan güveninin kendileri adına büyük önem taşıdığının altını çizerek, ‘Biz bu markayı uzun süren araştırmalar ve çalışmalar sonrasında oluşturduk. Mersin’de ve Adana’da yaptığımız yatırımlar ile insanlara yeni nesil bir kahve anlayışı sunmak istedik. Bunu başarabildiğimize inanıyorum ki; kısa süre içerisinde franchising teklifleri almaya başladık. Mersin’de markamızı iş dünyasının önemli bir ailesine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda Nesli İpek başta olmak üzere bize güvenen İpek ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Yanı sıra önümüzdeki süreçte farklı illerde yatırımlarımız devam edecek. En önemli hedefimiz İstanbul’un önemli noktalarından birinde yapacağımız yatırım olacak. d’cup coffee co Mersin ve Adana’da büyük ilgi gördü. Bu ilgiye teşekkür ederken, kalite ve lezzetten ödün vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğimizi söylemek isterim’ dedi. 

Editör: Barış Köksal