Mersin’de 2 yıl önce Çağdaş Erol tarafından açılan Gönül Kahvesi Üniversite Caddesi şubesi, Covid-19 sürecinde yenilenerek Gönül Kahvesi Orient” olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Yenilenen konsept ile bilgiler veren Gönül Kahvesi Orient işletmecisi Çağdaş Erol, yeni yatırım planları ile ilgili de konuştu. Erol, “Üniversite Caddesi Gönül Kahvesi’ni 14 Şubat’ta sevgililere armağan olarak açtık. Yaptığım meslekler arasında işletmecilik yoktu ama hayallerimizin arasındaydı. Hayallerimizi gerçekleştirmek adına çıktığımız yolda başarılı olacağımızı biliyorduk ama bu kadarını da tahmin etmiyorduk. Gönül Kahvesi olarak çıktığımız bu yolda, 2 yıl sonra merkez konseptini genişleterek “Gönül Kahvesi Orient” olarak hizmetimize devam ediyoruz. Gönül Kahvesi Orient’i açacak olursak; Belli bir metrekareye sahip olan, daha geniş ürün yelpazesi, içerisinde yemek, nargile, aparitifler ve yeni pasta çeşitlerini bulunduran, özellikle şuanda kadınların da tercih ettiği glutensiz pastaları bünyesinde bulunduran geniş çapta hizmet veren bir Gönül Kahvesi olduk. Gönül Kahvesi öncesinde sadece belli başlı ürün hizmeti veriyordu, şimdi ise yüzlerce çeşit ürünle VİP hizmet veriyor. 

COVİD-19 SÜRECİNDE TAMAMEN YENİLENDİK

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunabilmek adına kafemizde dizayn, tasarım değişikliği yaparak yeni ürünler ortaya çıkardık. Biz işletmeci değildik ama işletmeci olabilmek adına araştırmacı bir yol izleyerek sürekli yeni fikirler arayışına girdik. Bunu da gezerek ve görerek, yerinde inceleyerek hayata geçirdik. 

Gönül Kahvesi Orient olarak Covid-19 tedbirlerimizi alarak sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hareket ediyoruz. Bütün çalışanlarımız maske ve eldiven takarak hizmet veriyor. 

Mersin’de nargile ve ürünleri ile geniş bir kitleye hitap eden bir kafe olma hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Mersinliler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. 

YENİ YATIRIM HEDEFLERİ

Dediğim gibi 2 yıl önce açtığımız kafemizin bu kadar başarıya ulaşacağını biz de tahmin edemedik. Bu durum bizi ister istemez yeni yatırımlara ve şubeleşmeye zorluyor. Mersin’in çeşitli bölgelerinde şube açma ve yeni yatırımlarımızı hayata geçirmek için çalışmalarımız olacaktır. Sadece Mersin değil, farklı illerde de Gönül Kahvesi Orient açmayı düşünüyoruz. 

GÖNÜL KAHVESİ’NİN RAKİBİ YOK

2002 yılından bu yana Gönül Kahvesi Türkiye’de markalaşmış ve milyonlarca insan tarafından kalitesi kabul edilmiş bir işletmedir. Kahve ve kafe sektöründe Gönül Kahvesi’nin rakibi olduğunu düşünmüyorum. Biz de Gönül Kahvesi yatırımcısı olarak bu bayrağı iyi taşıdığımızı düşünüyorum. Bu bağlamda Türkiye’ye büyük bir marka kazandıran Gönül Kahvesi Kurucusu Yaman Yarcımcı’ya bizi de bu dev ailenin parçası olarak gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İleri görüşleri ve tecrübesi ile yarattığı bu marka eminim ki çok daha iyi yerlere gelecektir.  Yerinde saymak yerine yenilikçi olmayı tercih ederseniz tercih eden değil tercih edilen haline gelirsiniz” ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal